17 Development Goals (SDG). Wij gaan ervoor!

YP Your Partner is participant van de SDG-community, hiermee onderschrijft YP de 17 doelen (en 169 targets) die als Sustainable Development Goals (SDG) binnen de Verenigde Naties zijn benoemd. Ook Nederland doet mee om van de wereld een betere plek te maken. Deze duurzame ontwikkelingsdoelen vormen een mondiaal kompas om uitdagingen op gebied van armoede, onderwijs en de klimaatcrisis met elkaar aan te pakken. YP Your Partner heeft geen directe invloed op alle doelen. Maar sommigen daarvan liggen wel op ons vakgebied. Daar gaan we dan ook 100% voor!

Onze bijdrage aan het SDG-masterplan: Schoon water

Wij monitoren de werking van installaties voor waterzuivering en dragen bij aan het hergebruik van afvalwater tot aan de meest zuivere (drinkbare)vorm. Onze controle op de kwaliteit signaleert ook chemicaliën en residuen. Daardoor kunnen illegale afvallozingen worden getraceerd en het negatieve effect daarvan op het milieu worden bestreden.

Onze bijdrage aan het SDG-masterplan: Infrastructuur

C.A.R.S onze bijdrage aan de digitale duurzame infrastructuur voor industriële innovaties. Met onze C.A.R.S producten zijn we telemetrisch in staat om technische installaties -waar dan ook ter wereld- te monitoren en te beheren. Daar is het milieu mee gediend, want fysieke aanwezigheid is niet altijd een noodzaak. De CO2 besparing op reisbewegingen is enorm.

Onze bijdrage aan het SDG-masterplan: Partnerschap

Samenwerking met gelijkgestemde partijen zet echt zoden aan de dijk. Samen bereik je meer. Zo dragen we op meerdere fronten bij aan een duurzame samenleving. Met Klimaatgroep Holland werken we in partnership aan een gezond binnenklimaat. Met Van der Heide aan corrosiebestendige damwanden in de Rotterdamse havens en met Mueller aan de langere houdbaarheid van melk, om maar eens drie van de vele voorbeelden te noemen.

De bijdrage van ons is onderdeel van het geheel. Elk onderdeel telt in onze beleving mee. Wanneer een ieder zijn steentje bijdraagt op zijn of haar vlak, kunnen de zeventien Development Goals behaald worden.

Op welke wijze draagt u bij aan de 17 development goals?

Wilt u weten of YP Your Partner een bijdrage aan de 17 Sustainable Development Goals van úw bedrijf kan leveren? Nodig ons dan uit voor een gesprek op partnerniveau.


Wat is C.A.R.S ?

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. 

Bel +31512-589842 of mail naar info@yp-yourpartner.nl voor meer informatie.

Onze meest recente verhalen:

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?