Provinsje Fryslan - YP Your Partner

GOED OP WEG NAAR 100% VERKEERSVEILIGHEID

Weer of geen weer, alle wegen moeten dag en nacht vertrouwd, veilig en optimaal begaanbaar blijven. Daar hoef je als weggebruiker niet wakker van te liggen. Met de technische bewaking van C.A.R.S wordt verkeersveiligheid iedere seconde van de dag gemonitord.

Provinsje Fryslan - C.A.R.S

Rudolf Douma, werkvoorbereider elektro bij Provinsje Fryslân: “C.A.R.S gebruiken wij al jaren voor onze technische wegenbewaking. Hierdoor kunnen we 24/7 preventief en actueel op alle verkeersomstandigheden inspringen.”

C.A.R.S; de waakhond van de weg

Een plotselinge onweersbui kan voor weggebruikers tot uiterst riskante situaties leiden. Temeer als het water met bakken uit de hemel valt en niet snel en adequaat uit tunnels en aquaducten wordt weggepompt.

Het is dus zaak dat de pompen in alle weersomstandigheden blijven werken en voortijdig melden als mogelijke storingen zich voordoen. De bewaking van deze systemen is geen mensenwerk meer, betrouwbare C.A.R.S techniek heeft dat overgenomen.

Van reactief naar proactief

De situatie op snelwegen was een tiental jaren geleden nog compleet afhankelijk van meldingen door burgers, monteurs en controlerondes van weginspecteurs. Tegenwoordig geeft C.A.R.S preventief inzicht in de systemen die het wegennetwerk begaanbaar houden. Frequent, betrouwbaar en proactief. Storingen in systemen worden vroegtijdig opgemerkt en kunnen gerepareerd worden voordat zich stagnaties en – erger – ongevallen voordoen.

Gewaarborgde veiligheid is topprioriteit #1

Douma: “Het waarborgen van de verkeersveiligheid heeft bij Provinsje Fryslân topprioriteit. Samen met YP Your Partner is maatwerksoftware ontwikkeld dat al meer dan 12 jaar uitstekend werk doet. Er is goed naar onze wensen geluisterd en er is uitgebreid getest. De open communicatie, betrouwbaarheid en no-nonsense mentaliteit spreken ons aan. YP stelt zich als een partner in business op en denkt volledig met ons mee.”

Laat uw technische producten ook veilig monitoren.

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. Wilt u weten wat dit product voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel +31512-589842.

Onze meest recente verhalen: