Afstudeerder(s) HoloLens Developer – september 2017

Wil jij aan de slag met Augmented Reality? Wil jij werken aan de front-end van de nieuwste applicaties die de wereld van onze klanten gaat veranderen? Binnen ons R&D team zijn wij op zoek naar nieuwsgierige en creatieve ontwikkelaar(s)!

Wie zoeken we?             
Een HBO/WO student die geïnteresseerd is in het verrichten van onderzoek van front-end requirements voor onze klanten en het ontwerpen van holografische gebruikersinterfaces voor Augmented Reality en de Microsoft HoloLens in het bijzonder.

Welke periode?
Van september 2017 t/m januari 2018

Waarom deze functie?
Om onze klanten te ontzorgen, is een gebruikersvriendelijke interface nodig die de WOW!-factor genereert. Om dit te realiseren, is een planmatig ontwerp noodzakelijk.

Waar?
YP Your Partner BV, Ampèrelaan 1, 9207 AM Drachten

Welke vergoeding?
Marktconforme stagevergoeding

Functieomschrijving

YP Your Partner is voor de afdeling R&D op zoek naar afstudeerders in de functie van HoloLens Developer. Je gaat de front-end van de HoloLens ontwerpen en daarmee het gebruikersinterface van het in huis ontwikkelde softwareplatform C.A.R.S optimaliseren. Hiervoor kom je met een strategisch plan die operationeel haalbaar is.

YP Your Partner

YP Your Partner is al meer dan 25 jaar actief in de wereld van informatie- en besturingstechnologie.  Het product van YP Your Partner is C.A.R.S (Centraal Alarmering en Registratie Systeem). C.A.R.S monitort, beheert en bedient installaties op afstand. Dit zowel app- als webbased.

 YP Your Partner is lid van het Innovatiecluster Drachten. Binnen dit cluster wordt er met vijftien high tech bedrijven nauw samengewerkt, zowel op het gebied van technische kennisuitwisseling, maar zeker ook op human capital. Je baan bij YP Your Partner kan daarom zomaar het startpunt zijn voor een prachtige loopbaan binnen het cluster.

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je kijken op www.yp-yourpartner.nl en www.carsonline.eu,  mailen naar info@yp-yourpartner.nl of bellen naar 0512 – 589 842.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

24 november 2016