Alle haaien happy door kristalhelder water

Alle haaien happy door kristalhelder water

Verhoeve Milieu & Water en YP Your Partner zorgen samen dat mens en dier genieten van kristalhelder water door het reinigen van acht miljoen liter zeewater in één van de oudste dierentuinen van Europa: Diergaarde Blijdorp in Rotterdam.

1,5 miljoen bezoekers per jaar en honderden zeedieren genieten van het Oceanium in Diergaarde Blijdorp dankzij de waterzuiveringsinstallatie van Verhoeve Milieu & Water met het informatie- en besturingssysteem C.A.R.S. Volgens Ruud Smeekens, projectleider bij Verhoeve Milieu & Water, heeft het softwareplatform van YP Your Partner een essentiële rol in het zuiveringsproces. ,,Met het C.A.R.S-systeem kan Verhoeve Milieu & Water op een efficiënte wijze het water filteren en hebben de beheerders 24/7 inzicht in en invloed op de procesvoering. Zo kan Verhoeve Milieu & Water kosten beperken en kan Diergaarde Blijdorp blijven investeren in het welzijn van de dieren.”

Beleef het zelf!

Wil jij omringd worden door snelle haaien, nieuwsgierige zeeschildpadden, zwevende roggen en eigenwijze pinguïns? Bekijk de video waarin wij jou laten kennismaken met deze fascinerende waterwereld. Een blik zegt veel, zo niet alles. Daarom verloot YP Your Partner vier entreekaarten voor een Nederlandse dierentuin naar keuze onder alle volgers van onze socialmediakanalen.

Beleef het zelf!
YP Your Partner volgen - LinkedIn
YP Your Partner volgen - YouTube
YP Your Partner volgen - Facebook

Win vier entreekaarten

Om meer mensen te laten genieten en te informeren over onze projecten gebruikt YP Your Partner sociale media. Klik voor dinsdag 3 oktober 2017 op de socialmediaknoppen, volg ons en win vier entreekaarten voor een Nederlandse dierentuin naar keuze! Onder alle volgers, likers en abonnees wordt op 3 oktober a.s. dé winnaar getrokken. Desbetreffende persoon krijgt via Facebook of LinkedIn hierover een bericht.

Voorwaarden

  • Actie is geldig van 12 september t/m 2 oktober 2017;
  • De winnaar wordt op 3 oktober a.s. getrokken uit alle volgers, abonnees en likers. Ook de mensen die YP Your Partner voor de actie volgen, doen mee;
  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.