And the winner is…

27-6-2018

Vandaag was het dan eindelijk zover: de skelterrace-dag! Het YP Racingteam van VMBO school de Saad uit Damwoude was er helemaal klaar voor. En… hard work pays off. Van harte gefeliciteerd YP Racingteam met jullie gewonnen 1e prijs.

Zo hard mogelijk rijden in je eigen gepimpte skelter! Zo eindigt de Skelterrace, één van onze unieke techniekevenementen waar kinderen uit het voortgezet onderwijs energie, creativiteit, teamspirit en vooral hun technisch inzicht moeten inzetten om van de concurrentie te winnen. In een uitdagend traject waarbij de leerlingen kennismaken met de veelzijdige wereld van de techniek!

And the winner is…

Woensdagmiddag 27 juni werd de skelterrace in Drachten aan het Raadhuisplein verreden. De skelterrace is georganiseerd door ROC Friese Poort in samenwerking met het Innovatiecluster Drachten. Leerlingen van Friese VMBO scholen stonden klaar met hun eigen (technisch) gemaakte skelters om de felbegeerde prijzen in de macht te slepen. Er werd beoordeeld op teamprestatie, de mooiste skelter, pitstop, behendigheid, sprint en race. Op alle onderdelen konden punten behaald worden.

Het hoogste puntentotaal is behaald door het YP Racingteam en dit maakt hen tot dé winnaar van de skelterrace! Daarom feliciteert en bedankt YP Your Partner het YP Racingteam van VMBO school de Saad uit Damwoude voor hun topprestatie.

De Skelterrace Friesland is bedoeld voor leerlingen van het VMBO om kennis te laten maken met de techniek sector. Daarom organiseren wij de Skelterrace, voor leerlingen door leerlingen! Dit project wordt gesponsord door bedrijven in de branche techniek en georganiseerd door studenten van leerbedrijf O3 Leeuwarden.