YP Your Partner aanwezig tijdens Aqua Nederland 2022

Aqua Nederland 2022

YP Your Partner gaat Next Level tijdens de Aqua Vakbeursdagen Nederland. Een dag waarop het bedrijfsleven op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater, stedelijk water en rioolbeheer van Nederland zich presenteert en met elkaar kan verbinden.

Gebaseerd op het welbekende oud Hollandse vangspel laten wij u graag kennismaken met onze hightech variant van dit spel, de “Predictive Maintenance Experience”. Wel in voor een interactieve game en kijken of u meer stokken kunt vangen dan ons of uw klantrelatie? Kom dan langs bij onze stand en beleef Predictive Maintenance!

Meer weten over telemetrie, predictive maintenance of andere mogelijkheden van ons product C.A.R.S? Bezoek ons op de Next Level beursvloer tijdens Aqua Nederland.

Informatie over Aqua Nederland

Wat: Aqua Nederland 2022
Waar: Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem
Wanneer: 15, 16 en 17 maart 2022
Tijd: Van 10:00 uur tot en met 18:00 uur
Aanmelden: Meld je hier aan!

Wat is C.A.R.S?

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kom 11 november naar de beurs of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel +31512-589842 of mail naar info@yp-yourpartner.nl.

Onze meest recente verhalen: