YP Your Partner aanwezig tijdens Aqua Nederland 2023

Aqua Nederland 2023

YP Your Partner vind u bij stand A136 tijdens de Aqua Vakbeursdagen Nederland. Een dag waarop het bedrijfsleven op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater, stedelijk water en rioolbeheer van Nederland zich presenteert en met elkaar kan verbinden.

Vorig jaar lieten wij u kennis maken met predictive maintenance door middel van ons innovatieve vangspel. Dit jaar laten wij u kennis maken met onze nieuwste hardware assortiment in samenwerking met onze partner Van Beek Elektrotechniek. Speciaal voor deze beurs hebben wij een mooie aanbieding voor u om kennis te maken met de nieuwe besturingskasten. Daarnaast presenteren wij u graag C.A.R.S 8 met de allerlaatste ontwikkelingen.

Meer weten over onze beurs aanbieding, telemetrie, predictive maintenance of andere mogelijkheden van ons product C.A.R.S? Bezoek ons dan tijdens Aqua Nederland 2023.

Informatie over Aqua Nederland

Wat: Aqua Nederland 2023
Waar: Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem
Wanneer: 21, 22 en 23 maart 2023
Tijd: Van 10:00 uur tot en met 18:00 uur
Aanmelden: Meld je hier aan!

Wat is C.A.R.S?

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kom 11 november naar de beurs of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel +31512-589842 of mail naar info@yp-yourpartner.nl.