Aqua Nederland 2023 YP Your Partner

Aqua Nederland 2024

YP Your Partner vind u bij stand A.130 tijdens de Aqua Nederland Vakbeursdagen. Een dag waarop het bedrijfsleven op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater, stedelijk water en rioolbeheer van Nederland zich presenteert en met elkaar kan verbinden.

Vorig jaar lieten wij u kennis maken met ons nieuwe hardware assortiment in samenwerking met onze partner Van Beek Elektrotechniek. Dit jaar zijn er in C.A.R.S weer nieuwe functionaliteiten toegevoegd die wij u graag laten zien. Daarnaast praten wij u bij over de komende ontwikkelingen van C.A.R.S 8 en YP Your Partner.

Meer weten over onze telemetrie oplossing C.A.R.S, predictive maintenance of andere mogelijkheden van ons product C.A.R.S? Bezoek ons dan tijdens Aqua Nederland 2024.

Informatie over Aqua Nederland

Wat: Aqua Nederland 2024
Waar: Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem
Wanneer: 19, 20 en 21 maart 2023
Tijd: Van 10:00 uur tot en met 18:00 uur
Aanmelden: Meld je hier aan!

Impressie Aqua Nederland 2023

Wat is C.A.R.S?

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kom 11 november naar de beurs of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel +31512-589842 of mail naar info@yp-yourpartner.nl.