Veiligheid op de weg door C.A.R.S monitoring
YP Your Partner ordent Data om van te schrikken met C.A.R.S

Big Data: Halloween soep voor angsthazen

Bij YP Your Partner hebben we de overeenkomsten tussen Halloween en Big Data gevonden. Met dit verschil; tijdens Halloween jagen kinderen één keer per jaar buurtbewoners de schrik op het lijf. Natuurlijk in de hoop hier wat lekkers voor terug te krijgen. Terwijl Big Data veel ondernemers onrustige nachten bezorgt. Met scenario’s over de rol en de invloed hiervan en de investeringen en het rendement op de lange termijn.

Laat YP Your Partner uw Big Data angst vandaag nog wegnemen. Dat slaapt een stuk rustiger

Vergelijk Big Data maar eens met de pruttelende soepketel die traditioneel bij Halloween feesten op het vuur staat. Kijk naar de recepten en de lust om te proeven ontgaat je direct. Het mengsel van spinnen, bloed en spookhoofdjes belooft niet veel goeds. Toch smaakt die griezelige soep magisch lekker. Je lust nog wel een kom, en nog een. En volgend jaar zeker weer…!
De les: proberen doet bekeren, je hebt de smaak te pakken.

Uit een grote hoeveelheid bronnen verzamelt YP Your Partner gerichte hoeveelheden informatie. Al die gegevens worden in de symbolische ‘soeppan’ (de C.A.R.S database) met elkaar in verband gebracht. Er ontstaat een bruisende nieuwe massa; Big Data genoemd. Vervolgens wordt – met smartsoftware – het kaf van het informatiekoren gescheiden en geanalyseerd. Alleen datgene wat voor uw bedrijfsprocessen relevant en werkelijk van belang is, wordt pasklaar opgediend. Dat levert vaak een beter rendement en dat smaakt zeker naar meer. Test het maar uit!

Big Data is echt niet eng en zeker niet iets om van wakker te liggen. Big Data levert een waardevolle bijdrage aan het rendement van een bedrijf, product, dienst of onderneming.

Laat YP Your Partner vrijblijvend voorrekenen wat de integratie van Big Data voor uw bedrijf kan betekenen.


Met C.A.R.S geen angst meer voor rommelige Big Data.

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. 

Bel +31512-589842 of mail naar info@yp-yourpartner.nl

Onze meest recente verhalen:

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?