jyrs

Met telemetrie het hele jaar door veilig op weg

C.A.R.S van YP Your Partner wordt het wakend oog van de weg genoemd. Het systeem is dag en nacht actief en meldt storingen in een spitsecond.

YP/Freed Mobile+interactive partners in een stroomversnelling

In partnerverband wissel je met elkaar kennis, kunde en ervaring uit om samen een ultieme doelstelling te bereiken. Bij YP Your Partner gaan we heel ver in het aangaan van succesvolle partnerships.

SKILL. De broedplaats voor innovatief Noord-Nederland

Een ‘thuis’ voor iedereen die met de nieuwste technologie, zoals co-bots, 3D metaalprinters en software aan de slag wil. Lees meer…

Telemetrie helpt verder te kijken dan je neus lang is…

Tree of Life gaat niet alleen over het planten van bomen. Het gaat om samen preventieve maatregelen te treffen, Daar doen we volop aan mee.

C.A.R.S samenwerking met SAM; een frisse wind in (riool)gemalen

Samenwerken heeft grote voordelen. Zo krijgt de opdrachtgever exact waar hij behoefte aan heeft en kan iedere partner vanuit eigen praktijkkennis kwalitatief aan het gewenste eindproduct bijdragen. Eén van die partners is Sencon.

Whisper Power Solar Team; de Formule1 techniek op het water

Dankzij de support en sponsoring van YP Your Partner is het Whisper Power Solar team de concurrentie een technische stap vooruit. Want meten is weten; voor, tijdens en na de race.

YP Your Partner de uitvinders van het Internet of Things

Feitelijk was en is C.A.R.S één van de eerste uitingen van het Internet of Things (IoT); het telemetrisch verbinden van apparatuur.

Dankzij Telemetrie presteert Max in de Formule1

Dankzij de ontwikkelingen op het gebied van telemetrie in de autosport, kan ook uw bedrijf voordeel uit de ontwikkelde technieken halen..

Kunstmatige Intelligentie; zelflerend, intelligent, snel en kosteneffectief

Gaat ‘machine learning’ de menselijke denkkracht overnemen? Zijn we overgeleverd aan systemen waar geen rem meer op zit?

YP Your Partner voorkomt Babylonische spraakverwarring

300 Gemalen in één taal laten communiceren? Robert van der Galiën en Ysbrand de Boer losten het vertaalprobleem op. Ontdek de oplossing..

650 Rioolgemalen van Koggenland over op C.A.R.S 8

Binnen 8 weken waren alle rioolgemalen overgezet op C.A.R.S 8. De 650 rioolgemalen zijn voortaan vanuit allerlei platformen toegankelijk

Wij laten Nederland niet verroesten!

Staal 100 jaar beschermen, dat kan met kathodische bescherming. De elektrotechniek wordt door C.A.R.S 24/7 gecontroleerd op functioneren en conditie.

Ook STERTIL kiest voor het YP-Partnership

STERTIL haalt door de samenwerking met YP Your Partner een 24/7 procescontroleur in huis. Een partner die dag en nacht op scherp staat.

Onze Data Analist en Sciëntist. Magisch met cijfers

‘Data is het kapitaal van de onderneming’. Door data ‘persoonlijk’ te maken wordt het gebruik er van helder en transparant.

In Harlingen staan de stuurlui van YP letterlijk aan wal

“Goedkoper en veiliger”, dat was in een paar woorden de opdracht die Gerwold Hylkema aan YP Your Partner gaf. Aan mijn wens ‘goedkoper en veiliger’ heeft YP Your Partner beslist gehoor gegeven.

ISO 9001 ERKEND KWALITEITSBEHEERDER.

“Bij YP Your Partner – draait het om echt én hecht partnerschap om gezamenlijk de meest ambitieuze doelstellingen te realiseren..”

GOED OP WEG NAAR 100% VERKEERSVEILIGHEID

“C.A.R.S gebruiken wij al jaren voor onze technische bewaking. Hierdoor blijven we met 24/7 inzicht de verkeersveiligheid garanderen.”

“YP met de billen bloot”

Klanttevredenheidsonderzoek 2020 YP Your Partner

Het ‘oude normaal’ keert niet meer terug – YP en ICD

Samenwerking ICD en YP Your Partner

Apps onder de kerstboom

De C.A.R.S iOS en C.A.R.S Android App zijn nu downloadbaar!