Boter, C.A.R.S en eieren

Apparaten verzamelen data, C.A.R.S brengt alle puzzelstukjes samen

Wereldwijd verspreide apparaten verzamelen data door middel van sensoren. Al deze data wordt Big Data genoemd. Big Data op zich is onoverzichtelijk. YP Your Partner brengt met C.A.R.S alle puzzelstukjes samen en put daar belangrijke informatie uit. Informatie die u veel oplevert. Het informatie- en besturingssysteem C.A.R.S laat mensen, installaties en software met elkaar communiceren. Als de installaties en software met elkaar verbonden worden, maakt C.A.R.S er slimme systemen van.

Voor de beste oplossing op het gebied van remote monitoring en control komt men al snel uit bij C.A.R.S (Complete Automation Reliability Suite), het slim en op afstand beheren van al uw installaties.

Data is uw road to excellence

YP Your Partner neemt u zorg uit handen door data centraal te verzamelen en te analyseren. C.A.R.S zet op basis van deze proceskennis Big Data om in waardevolle informatie. Het combineren van data en proceskennis leidt tot nieuwe inzichten. Door de opslag en het verzamelen van data ontstaat er een logboek van alle gebeurtenissen. Op basis van deze historie kunt u in de toekomst gemakkelijker beslissingen nemen en processen slimmer automatiseren.

Puzzelen met de data die uw apparaten verzamelen

Inzicht in uw data, uw uptime en performance verhogen, dát is het doel waar YP Your Partner met u naar streeft. Door middel van Microsoft Power BI geven wij inzicht in uw Big data. Power BI is een service voor bedrijfsanalyse, die inzicht biedt in het nemen van snelle en geïnformeerde beslissingen. Power BI embedded is geïntegreerd in onze nieuwe web-based C.A.R.S. Dit inzicht zorgt voor slimme machines, apparaten en installaties die uw concurrentiepositie versterken.

Wat betekent dit voor u?

Dankzij C.A.R.S weet u hoe uw installaties functioneren. U weet welke calamiteiten zich hebben voorgedaan, welke onderdelen gebruikt zijn en wanneer de inspecties hebben plaatsgevonden of zouden moeten plaatsvinden. Dit voorkomt storingen, onnodige onderhoudskosten, verspilling van tijd en energie en dus geld.

The World at your fingertips

Met het C.A.R.S-platform bent u in staat een ontelbare variëteit aan installaties te monitoren, waar dan ook ter wereld. De installaties kunt u niet alleen monitoren, maar ook geheel web-based beheren en bedienen U kunt, waar u ook bent, met één druk op de knop zorgen voor een efficiënte afhandeling van een storing of inzage krijgen in de slijtage van onderdelen. Dat is wat wij noemen: The World at your fingertips.

 

The World at your fingertips
Wilt u ook inzicht en van Big Data waardevolle informatie maken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.