C.A.R.S Bridge: maximale communicatie met minimale aanpassing

18-01-2018

YP Your Partner heeft een driver ontwikkeld om – met minimale aanpassing op locatie – de bestaande besturingen om te bouwen naar 3G-verbindingen. Door analoge lijnen en GSM-modems te vervangen voor SVM 3G modems (mobiel internet), communiceren gemeenten aanzienlijk sneller en goedkoper. Daarnaast heeft YP Your Partner voor servicedoeleinden de C.A.R.S Bridge ontwikkeld, zodat gemeenten en hardwareleveranciers rechtstreeks kunnen blijven communiceren met lokale besturingen.

C.A.R.S Bridge: maximale communicatie met minimale aanpassing

Driver voor SVM 3G modem

Met de SVM 3G modem heeft u direct communicatie met uw hoofdpost en dit voor een beduidend lager tarief. Door analoge lijnen te vervangen, kunt u tot 83% besparen op communicatiekosten per onderstation, per maand. Een ander bijkomend voordeel is dat u geen modem nodig heeft op de hoofdpost, waardoor deze communicatiekosten vervallen.

Om te communiceren met SVM 3G modem heeft YP Your Partner een driver ontwikkeld, waardoor Mitsubishi, TC9, Jazz, LandyLine, LandyNet en de IO-controller via een (variabele) IP-adres op C.A.R.S aangesloten zijn. Hierbij worden de instellingen in de besturingen niet aangepast. De mogelijkheid om voor servicedoeleinden rechtstreeks te communiceren met lokale besturingen vervalt en hiervoor heeft u de C.A.R.S Bridge nodig.

Nieuwe software: C.A.R.S Bridge

In de huidige situatie kunt u en de hardwareleverancier voor servicedoeleinden buiten de C.A.R.S hoofdpost met lokale besturingen communiceren. In de toekomstige situatie is alleen communicatie mogelijk via de SVM 3G modem en de C.A.R.S server. Hierdoor is de communicatie veiliger, maar niet meer voor servicedoeleinden benaderbaar.

Om u en de hardwareleveranciers rechtstreeks toegang te geven tot de besturing, heeft YP Your Partner de C.A.R.S Bridge ontwikkeld. De C.A.R.S Bridge verzorgt – via de C.A.R.S server – bijvoorbeeld de communicatie tussen Landy-Com en de gemaalbesturingen.

Neem voor meer informatie contact op met Wieger Prins. Telefonisch is Wieger te bereiken op 0512-589 842 en het sturen van e-mail kan naar w.prins@yp-yourpartner.nl.