Let op: C.A.R.S werkt nu browseronafhankelijk

24-01-2018

Voor C.A.R.S-gebruikers werkt het C.A.R.S informatie- en besturingssysteem vanaf februari a.s. browseronafhankelijk. Dit houdt in dat u het systeem opent buiten de browser, waardoor u altijd en overal C.A.R.S kunt gebruiken. Ook als de browser Java niet ondersteunt.

Let op: C.A.R.S werkt nu browseronafhankelijk

Na het installeren van Java kunt u via Internet Explorer inloggen in C.A.R.S. Aangezien steeds minder internetbrowsers – waaronder naar verwachting in de toekomst ook Internet Explorer – Java ondersteunen, heeft YP Your Partner maatregelen genomen. Door het schrijven van nieuwe software opereert C.A.R.S in het Java Network Launch Protocol (JNLP) format. Dit betekent dat u nog steeds via Java opereert en dus ook Java dient te installeren, maar dat C.A.R.S zich opent buiten de browser.

Wat betekent dit voor u?

Als u C.A.R.S opent via uw standaard link, bijvoorbeeld: https://ypyourpartner.carsonline.eu/, ziet u dat C.A.R.S buiten de browser start. De browser die u gebruikt, zal onderaan de pagina een melding over Java geven. Deze kunt u accepteren, waardoor C.A.R.S start. Zoals u in onderstaande afbeelding ziet, verandert er niets voor u als gebruiker.

C.A.R.S browseronafhankelijk - inlogscherm YP Your Partner

Ook kunt u nu de C.A.R.S snelkoppeling op uw bureaublad zetten. Zo heeft u in één klik verbinding met C.A.R.S en hoeft u niet opnieuw de browser te starten en de Java-melding te accepteren.

C.A.R.S browseronafhankelijk - app YP Your Partner

Altijd en overal inloggen op C.A.R.S

Vanaf februari aanstaande zijn alle update werkzaamheden geregeld. Hierdoor werkt u op dat moment browseronafhankelijk en kunt u altijd en overal inloggen op C.A.R.S. Alle toekomstige updates en aanpassingen vinden plaats in de nieuwe omgeving buiten de browser.

Contact

Neem voor vragen en/of meer informatie contact op met Wieger Prins. Telefonisch is Wieger te bereiken op 0512-589 842 en het sturen van e-mail kan naar w.prins@yp-yourpartner.nl.

Cookies op de website van YP Your Partner

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons privacy statement.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen