C.A.R.S in het Frans voor o.a. Zwanenburg rioolwaterzuivering Arcadis.
C.A.R.S in het Frans voor o.a. Zwanenburg rioolwaterzuivering Arcadis.

Oui, oui C.A.R.S maintenant aussi disponible en français (C.A.R.S nu ook beschikbaar in het Frans)

C.A.R.S was al beschikbaar in de talen: Duits, Engels, Nederland en Servisch. Nu kan er ook voor de Franse taal gekozen worden. Onze nieuwe, Franstalige klant gaf aan C.A.R.S in het Frans te willen gebruiken. Een mooie gelegenheid voor deze extra vertaling.

C.A.R.S gebruikers wereldwijd

Wereldwijd bevinden zich installaties en machines die door C.A.R.S gemonitord en beheerd worden. Daarnaast zien we ook dat eindklanten van onze opdrachtgevers overal ter wereld zijn gevestigd. Door deze nieuwe vertaling, kunnen wij al onze Frans sprekende C.A.R.S gebruikers in hun moedertaal aanspreken.

Frans, niet de laatste taal

De omzetting naar het Frans zal waarschijnlijk niet de laatste vertaling zijn. Er ligt nog een taal in het verschiet  om aan onze talencollectie te worden toegevoegd. Welke dat is, daarover later meer…

 
Wat is C.A.R.S ?

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Bel +31512-589842 of mail naar info@yp-yourpartner.nl

Onze meest recente verhalen:

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?