Uw persoonlijke digitale assistent voor technische installaties

Uw persoonlijke digitale assistent voor technische installaties

We stellen u graag voor aan Carson. De digitale butler die onvermoeibaar, dag en nacht, alles voor u in de gaten houdt en u direct op de hoogte brengt als dat noodzakelijk is. Carson zorgt ervoor dat u dan ook gelijk alle relevante informatie aangereikt krijgt. En in het kader van gemak-dient-de-mens kunt u via Carson ook direct op situaties ingrijpen.

Carson houdt voor u een oogje in het zeil en geeft u, of de verantwoordelijke specialist, een melding als er actie dient te worden ondernomen.. Wilt u op afstand toch even kijken wat de stand van zaken bij een bepaalde installatie is, met C.A.R.S is dit a piece of cake. C.A.R.S is altijd en overal inzichtelijk, op uw mobiel, tablet of laptop.

Dag en Nacht zijn beheerders verzekerd van een optimaal werkend systeem

Met het door YP Your Partner ontwikkelde C.A.R.S IIoT platform heeft u uw eigen digitale Carson. Uw eigen butler. Door C.A.R.S worden de meest uiteenlopende regelsystemen op afstand gemonitord en eventueel bediend. Tevens zorgt ons systeem ervoor dat meldingen automatisch, op basis van aard en urgentie, bij de dienstdoende specialist terechtkomen. Hierdoor zijn beheerders van installaties verzekerd van een 24/7 optimaal werkend systeem.

C.A.R.S biedt u gemak, comfort en neemt u alle zorgen uit handen.

Wij bieden installateurs meer rust, comfort, gemak en nemen eventuele zorgen uit handen

Het is niet meer nodig dat uw installateurs altijd in de buurt van de systemen zijn. Dit scheelt een hoop tijd en geld. Met enkele gemakkelijke instellingen is het mogelijk dat de juiste specialist op het juiste moment bij de systemen aanwezig is. C.A.R.S biedt u gemak, comfort en neemt u alle zorgen uit handen.

Altijd en overal inzicht en invloed. C.A.R.S verzamelt en analyseert non-stop big data en biedt hiermee 24/7 inzicht en invloed. Op basis van deze informatie kunt u betere en preventieve maatregelen nemen en processen automatiseren, met uw mobiel, tablet of laptop. Zo kunt u bijvoorbeeld zorgeloos op vakantie gaan en erop vertrouwen dat Carson alles in de gaten houdt.

Een persoonlijke digitale assistent voor technische installaties, wie wil dat nou niet?!

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?