10 jaar connect frl

10 jaar Connect FRL, 29 maart 2023

Connect frl is de noordelijke community om ICT talent, bedrijfsleven, onderwijs en overheid met elkaar in contact te brengen en te houden. Concreet is Connect frl een stichting die als doel heeft het aanwezige IT-talent voor het Noorden te behouden. Daarmee wordt de leefbaarheid en de bedrijvigheid in het Noorden gestimuleerd door het behouden van het IT-talent. 

Tijdens de 10e editie van Connect presenteert YP Your Your Partner het predictive maintenance game. Dit is ons eigen ontworpen interactieve spel om voorspellend onderhoud op een simpele en spelende manier vorm te geven. Wie vangt er de meeste stokken? Jij op eigen gevoel? Of gaat het toch beter met een algoritme? Kom het ontdekken 29 maart 2023 bij het WTC Hotel te Leeuwarden.

Meer weten over carrière mogelijkheden, IoT, Predictive Maintenance, Big Data of andere mogelijkheden van ons product C.A.R.S? Bezoek ons dan tijdens de 10e editie van Connect FRL 2023.

Informatie over Connect FRL

Wat: Connect FRL 2023, het event voor kennismaking en kennisuitwisseling
Waar: WTC Hotel Leeuwarden, Heliconweg 52, 8914 AT Leeuwarden.
Wanneer: 29 maart 2023
Tijd: Van 09:00 uur tot en met 18:00 uur
Aanmelden: Meld je hier aan!

Wat is C.A.R.S?

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kom 11 november naar de beurs of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel +31512-589842 of mail naar info@yp-yourpartner.nl.