Continuïteitswaarborging van het luchtverkeer

Rondom de luchthaven van Schiphol is de grond vervuild geraakt. De bodemsaneringsinstallaties van Heijmans Wegen Bodemspecialismen met het slimme informatie-  en beheersysteem C.A.R.S van YP Your Partner reinigen de grond.

Continuïteitswaarborging van het luchtverkeer

C.A.R.S, het softwareplatform van YP Your Partner, monitort en bedient 24/7 alle grondwaterstromen die in en uit de bodem gaan. Dankzij deze precisiemetingen weten de projectleiders en monteurs hoe de reinigingsprocessen in de grond verlopen en kunnen hierop direct reageren.

Proactief handelen

C.A.R.S beheert en analyseert data over het geregistreerde onderhoud van de installaties. Deze installaties kunnen wereldwijd verspreid staan. C.A.R.S. zorgt er altijd voor dat deze informatie over de installaties op het juiste moment binnenkomt. Beheer en bediening van de installaties 24/7, wereldwijd. Zo weten monteurs uit welke onderdelen de installaties bestaan, welke onderdelen vervangen zijn en – op voorhand – welke nog moeten. Op die manier kunnen monteurs proactief handelen en kostenbesparend te werk gaan.

Altijd in bedrijf

Ondanks de werkzaamheden gaat het luchtverkeer continu door. Heijmans Wegen Bodemspecialismen en YP Your Partner bieden samen de volledige asset management: zowel de hard- als software. Dit met als doel het waarborgen van de continuïteit van het luchtverkeer op een duurzame en veilige manier. Het is belangrijk dat het luchtverkeer geen hinder heeft van de werkzaamheden. Uiteraard zorgen wij er altijd in goede samenwerking voor dat de klant zijn wens voorop komt te staan. Samenwerking en service staat hoog in het vaandel bij YP Your Partner. Klanten kunnen altijd bij ons terecht voor vragen of uitbreidingen in ons softwarepakket C.A.R.S.

Cookies op de website van YP Your Partner

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons privacy statement.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen