De klant centraal stellen. Hoe doe je dat?
De klant centraal stellen. Hoe doe je dat?

De klant centraal stellen. Hoe doen we dat?

Bij YP Your Partner staat het begrip ‘Partner’ niet voor niets in de merknaam. Daar schuilt een doordachte visie achter. Laten we het uitleggen: de klant staat bij ons volledig centraal in het samenwerkingsproces. Dat zeggen er tegenwoordig meer, zult u zeggen. Daarom hebben wij van ‘klant’ de aanduiding ‘partner’ gemaakt. Als partners zijn we zakelijk sterker met elkaar verbonden. En als partners delen we 24/7 het belang van onze klanten. Om de belangen te blijven behartigen, is de menselijke maat een belangrijke factor die we niet moeten onderschatten. Daarom hebben we speciaal hiervoor een persoon aangenomen. Roderick Dansen, aangenaam kennis te maken!

Roderick Dansen, assistent-manager YP Your Partner en de spil van het bedrijf

Roderick volgde zijn opleiding aan de Stenden University te Leeuwarden waar hij International Hospitality and Management studeerde. De opgedane kennis zet hij tegenwoordig o.a. in als chef-kok in een restaurant. Dit restaurant runt hij samen met de gastheer. En ja… als er één branche is waar je goed met mensen leert omgaan is het wel de gastvrijheidssector. Roderick combineerde het restaurantwezen met andere ambities: techniek, hobbymatig bierbrouwen, het maken van websites en het managen van processen. Theun Prins (DGA YP Your Partner): ’En die mix sprak ons tijdens de sollicitatie wel aan’.

Organiseren en het onmogelijke voor elkaar krijgen

Roderick werkt nu ruim twee jaar bij YP Your Partner en mag met recht een veelzijdige collega van het team genoemd worden. Naast het assisteren op managementniveau is Roderick ook degene die de klanten als partner in de spreekwoordelijke watten legt en graag (en altijd) te woord staat. Je zou Roderick daarnaast een regelneef pur sang kunnen noemen; organiseren en het onmogelijke voor elkaar krijgen is zijn specialiteit. Dat alles doet hij letterlijk fluitend, want Roderick is eveneens een begenadigd musicus die, als hij niet zelf speelt, als DJ volle zalen weet te bewegen. ‘Veelzijdig’ is dus niet overdreven. Zeker niet als je weet dat Roderick alle overige tijd met volle liefde aan zijn gezinsleven besteed.

Proef op de som hoe gastvrijheid klinkt?

Roderick kan bij YP Your Partner zijn energieke ei kwijt, door primair het management, de website, de sociale netwerken en sales activiteiten te behartigen. Daarnaast neemt hij een sturende rol in het marketing-/communicatiebeleid voor zijn rekening. De kans is groot dat u Roderick aan de lijn krijgt als u YP Your Partner belt. Want ook receptiewerk behoort tot zijn nevenactiviteiten. Hij vertelt u dan ook graag meer over al het moois dat YP Your Partner te bieden heeft. Proef op de som hoe gastvrijheid klinkt? Bel hem!

Wat is C.A.R.S ?

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Bel +31512-589842 of mail naar info@yp-yourpartner.nl

Onze meest recente verhalen:

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?