De winnaar is bekend!

Gisteren is onder alle volgers, likers en abonnees van onze socialmediakanalen dé winnaar getrokken: Klaas Stuiver, van harte gefeliciteerd met de vier entreekaarten voor een dierentuin naar keuze! ,,Ontzettend mooi. Zo kan ik mijn vrouw en kinderen verrassen voor een werelds avontuur in WILDLANDS. Erg leuk!”, was de enthousiaste reactie van Klaas.

De winnaar is bekend!

YP Your Partner verraste gisteren Klaas met het goede nieuws. ,,Sociale media gebruik ik om op een directe en toegankelijke manier op de hoogte te zijn van het laatste nieuws. Op LinkedIn kwam deze actie voorbij met als titel ‘YP Your Partner maakt jou en de haaien happy’. Ik was wel benieuwd hoe YP Your Partner dacht mij en de haaien ‘happy’ te kunnen krijgen, maar het is ze gelukt! Fantastisch dat ik gewonnen heb. Nu maar hopen dat wij spreekwoordelijk niet echt naar de haaien gaan”, zegt Klaas met een knipoog.

Blijf op de hoogte!

YP Your Partner gebruikt sociale media om meer mensen te laten genieten en te informeren over ons intelligente informatie- en besturingssysteem C.A.R.S, relevante ontwikkelingen en uitzonderlijke projecten. Zo kunt u nog steeds genieten van de fascinerende waterwereld in Diergaarde Blijdorp door onze video. Of benieuwd hoe de olifanten groots kunnen spelen in hun whirlpool in buitenverblijf Artis? Bekijk het project! De vier entreekaarten zijn verloot, maar volg ons alsnog om op de hoogte te blijven!

YP Your Partner volgen - FacebookYP Your Partner volgen - LinkedInYP Your Partner volgen - YouTube

Klaas, veel plezier in WILDLANDS Adventure Zoo.