Wie Data deelt, krijgt een schat aan informatie

Delen is vermenigvuldigen, luidt een oude wijsheid. Dit geldt zeker voor data delen. Wie data uitwisselt met andere organisaties, krijgt een schat aan informatie. En dat levert weer nieuwe inzichten en nieuwe ideeën op. Bijvoorbeeld over nieuwe diensten of producten.

In aflevering 4 van onze kennisbank besteden we deze maand ruim aandacht aan de voordelen van het uitwisselen van informatie. En aan de voorwaarden. Want je mag niet zomaar alles de wereld in slingeren.

Delen met partners

YP Your Partner heeft als toepassingscentrum voor (big) data ruime ervaring met kennisdeling. Maar innoveren doe je niet alleen, ook niet als je met het Internet of Things aan de slag gaat.

“We zien een data-gedreven wereld vol kansen”, zegt directeur Theun Prins. “Afhankelijk van jouw vraag of probleem laten wij zien hoe je concrete meerwaarde uit data kunt halen. Dit levert nieuwe kennis, inzichten en businesscases op waarmee onder andere maakbedrijven direct aan de slag kunnen.”

Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder in de kennisbank. Of neem contact op om meer te weten te komen over de mogelijkheden van data delen. Samen weet je nóg meer!