Spetterend uitzicht voor De Lawei

De fonteinen voor De Lawei in Drachten doen het weer! In opdracht van gemeente Smallingerland is er een nieuwe installatie en besturingskast met C.A.R.S geplaatst. Hierdoor heeft het plein weer zijn vertrouwde uitstraling met spuitende fonteinen.

Spetterend uitzicht voor De Lawei
De fonteinen reageren op de hoeveelheid verkeer: hoe meer auto’s, hoe hoger de waterstralen. Bovendien is de installatie zo ingeregeld dat de fonteinen bacterievrij water spuiten, zodat kinderen er veilig kunnen spelen en er geen algen op de straatstenen groeien.

24/7 monitoring

Het door YP Your Partner ontwikkelde C.A.R.S systeem alarmeert direct als de fonteinen in storing staan. Daarnaast registreert het informatie- en besturingssysteem alle processen die in en uit de fonteinen gaan. De monteurs van de installatie krijgen hierdoor volledig inzicht in het functioneren van de fonteinen en kunnen direct bijsturen. De Lawei bezoekers en voorbijgangers zijn hierdoor verzekerd van een spetterend uitzicht!

De vierde industriële revolutie wordt gekenmerkt door toenemende digitalisering en interconnectie van producten, waardeketens en verdienmodellen. Daarnaast wordt het bouwen en beheren van de digitale systemen complexer en dwingt het steeds meer tot focus op uw kernactiviteiten. Door slimme samenwerking met partners borgt u voldoende capaciteit voor uw eigen productontwikkeling. In de wereld die sneller digitaliseert dan ooit, is het niet de vraag of u meegaat, maar hoe. Altijd en overal inzicht en invloed? dat is mogelijk. U hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, C.A.R.S. is het antwoord.

De in eigen huis ontwikkelde applicatie C.A.R.S (Complete Automation & Reliability Suite) monitort, controleert en stuurt bij. C.A.R.S koppelt en analyseert alle data en voorspelt de onderhoudsbehoefte. Dat betekent voor u: Een hogere up-time, betere prestaties en lagere kosten. Dit maakt ons Your Partner voor nu en in de toekomst!