Gegarandeerde kostenbesparing door goedkopere en snellere 3G-modem

YP Your Partner heeft een driver ontwikkeld waarbij met 3G-modems snellere en goedkopere verbindingen worden opgebouwd. In de afgelopen twintig jaar zijn veel gemaalbesturingen geleverd met analoge lijnen (PSTN) die communiceren met C.A.R.S hoofdposten. ,,Door de analoge lijn te vervangen door 3G-modems zorgt YP Your Partner voor goedkopere en snellere communicatie”, zegt Peter Hylkema, Engineer bij YP Your Partner.

Gegarandeerde kostenbesparing door goedkopere en snellere 3G-modem

Naast het gegeven dat gemeenten besparen op communicatiekosten, is een ander groot voordeel dat gebruikers niets hoeven aan te passen aan besturingen. ,,Deze driver kan op dit moment communiceren met Landy-Line, Landy-Net, I/O controllers en PLC-besturingen. De gemeenten die gebruikmaken van deze besturingen hebben – naast gebruiksgemak – direct een enorme besparing op communicatiekosten!”, legt Hylkema uit.

Volledig IP-gebaseerd werken zonder hardware-aanpassingen

Inmiddels zijn er meerdere C.A.R.S gebruikers die 3G-modems gebruiken om zo efficiënt mogelijk te opereren. Zo ook gemeente Medemblik. Deze gemeente heeft 77 gemalen omgebouwd met nieuwe verbindingen. Hierdoor werkt de gemeente bijna volledig IP-gebaseerd en kunnen de gebruikers goedkoper en sneller communiceren met de C.A.R.S hoofdpost.
Wilt u ook goedkoper en sneller communiceren met de C.A.R.S hoofdposten via een 3G-modem?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter Hylkema op het telefoonnummer: 0512 589 842.