C.A.R.S in het Frans voor o.a. Zwanenburg rioolwaterzuivering Arcadis.

De kracht van de C.A.R.S tijger in het Chinese nieuwjaar

Vandaag start het Chinese nieuwjaar in het teken van de tijger. Happy Chinees Nieuwjaar! Het jaar begint al goed voor onze Chineestalige gebruikers. Het is namelijk vanaf nu mogelijk om C.A.R.S in het Chinees te gebruiken.

C.A.R.S vs tijger-eigenschappen

De tijger (hu) heeft veel overeenkomsten met C.A.R.S. Zo beschikt hij over grote leidersgaven, waardoor hij veel kan bereiken in het leven. Het dier is vindingrijk en gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg.

Dit jaar bestaat YP Your Partner 35 jaar! Dat betekent: 35 jaar vindingrijkheid, nieuwe uitdagingen en het oplossen van problemen met behulp van telemetrie en techniek.

Dat is precies waar C.A.R.S goed in is: nieuwe uitdagingen aangaan en vindingrijk zijn in IoT oplossingen! Ook dit jaar zijn we volop bezig met nieuwe ontwikkelingen in C.A.R.S. We breiden bijvoorbeeld de toegankelijkheid van C.A.R.S uit met een handleiding, zodat onze klanten nóg beter bediend kunnen worden.

Wereldwijd vind je C.A.R.S gebruikers

Van hefbruggen, melktanks en zuiveringen op elk continent tot gemalen en civiele techniek in Nederland. Overal ter wereld wordt gebruik gemaakt van ons IoT platform. Daarom hebben wij besloten de meest gesproken talen toe te voegen aan C.A.R.S. en kan er nu ook voor het Chinees worden gekozen. Een mooie timing zo in het Chinese nieuwe jaar.

Wat is C.A.R.S ?

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Bel +31512-589842 of mail naar info@yp-yourpartner.nl

Onze meest recente verhalen:

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?