YP Your Partner - HTCM

High Tech Career Matchmaking

Dinsdag 23 november 2021 organiseert het Innovatiecluster Drachten de High Tech Career Matchmaking (HTCM) tijdens Engineering the Future: hét evenement waar jonge Engineering professionals zich oriënteren op hun toekomst! Ben je niet student van Hanze Hogeschool maar wil je wel graag aanwezig zijn? Meldt je dan snel aan via: www.icdrachten.nl/htcm. 

Dit event is gericht op de laatste ontwikkelingen binnen Engineering en bestaat uit lezingen, workshops en een bedrijvenmarkt. Het evenement wordt bezocht door een groot aantal studenten van de opleidingen Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde en Industrieel Product Ontwerpen. Kom tijdens dit evenement kennismaken met YP Your Partner.

Informatie over het event

Wat: High Tech Career Matchmaking
Waar: zernikelaan 17, 9747 AA Groningen
Wanneer: dinsdag 23 november 2021
Tijd: van 12:00 uur tot en met 17:00 uur


Wat is C.A.R.S?

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kom 11 november naar de beurs of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel +31512-589842 of mail naar info@yp-yourpartner.nl.

Onze meest recente verhalen: