Moe van het zoeken naar de perfecte stageplek? Word lid van de HTCC.

We begrijpen dat COVID-19 het je moeilijker maakt en dat je moe wordt van het zoeken naar de perfecte stageplek. Daarom presenteert het ICD (Innovatiecluster Drachten) de beste vacatures in onze online High Tech Career Competition. Word lid van de HTCC, zodat je gemakkelijk op zoek gaat naar de perfecte stageplek. De eerstvolgende editie is donderdagochtend 3 december aanstaande!

YP - ICD HTCC

Samen met Hanzehogeschool Groningen bieden we, vanuit het ICD, jou de leukste stages bij gerenommeerde hightech bedrijven. Bij de High Tech Career Competition (HTCC) heb je een grote kans om zelf de stage of afstudeeropdracht te krijgen die jij wilt. Vanuit alle 22 Hightech bedrijven van het ICD hebben we alle vacatures verzameld worden in één keer aan jou gepresenteerd.

Registreren

Wees niet moe van het zoeken naar de perfecte stage, maar word lid van de HTCC. Het enige dat je hoeft te doen, is je registreren. Doe het vandaag nog en je kunt vanuit je bed of luie stoel met de ICD bedrijven speeddaten, want de HTCC vindt online plaats. Registreren kan via deze link link

Vanuit YP Your Partner zijn wij er ook bij aanwezig op donderdagochtend 3 december aanstaande! Zien wij jou dan?

Wat: ICD HTCC
Waar: 
Online, meld je aan en ontvang de inloglink
Wanneer: 
donderdagochtend 3 december 2020

Cookies op de website van YP Your Partner

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons privacy statement.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen