YP Your Partner tijdens Innovatiemiddag Waterbedrijf Groningen

Innovatiemiddag Waterbedrijf Groningen

YP Your Partner is aanwezig tijdens de innovatiemiddag van Waterbedrijf Groningen op 28 oktober 2021. Een dag waarop 35 bedrijven innovaties delen op het gebied van water en klimaat. De kern vraag van het evenement: Hoe been je de snelle ontwikkelingen om je heen bij?

Tijdens de innovatiemiddag zal spreker Martijn Aslander (Technology Philosopher | International Speaker) het hebben over het innovatieklimaat, wat de laatste technologieën zijn en de kernvraag hoe snelle ontwikkelingen bij te benen behandelen. Martijn Aslander is bekend en mede-oprichter van LifeHacking.nl, het uitbrengen van diverse boeken en het spreken tijdens vele inspiratievolle sessies.

De innovatiemiddag is een middag van het inspireren van elkaar en kennis op doen. Een mooie gelegenheid om te laten zien welke rol onze software C.A.R.S speelt en kan spelen in de water -en klimaatsector. Meer weten over telemetrie, predictive maintenance of andere mogelijkheden van ons product C.A.R.S? Kom het ons 28 oktober vragen tijdens de innovatiemiddag of maak een afspraak.

Informatie over het event

Wat: Innovatiemiddag Waterbedrijf Groningen
Waar: Stadslab, Suikerlaan 15, 9743 DA Groningen
Wanneer: donderdag 28 oktober 2021
Tijd: Van 13:00 uur tot en met 17:00 uur


Wat is C.A.R.S?

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kom 11 november naar de beurs of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel +31512-589842 of mail naar info@yp-yourpartner.nl.

Onze meest recente verhalen: