ISO9001

YP YOUR PARTNER; ISO 9001 ERKEND KWALITEITSBEHEER

Bij YP Your Partner – de naam zegt het al – draait het om echt én hecht partnership, kwaliteitsbeheer en om gezamenlijk de meest ambitieuze doelstellingen te realiseren. ‘Partner’ is in die zin geen loze modieuze kreet, maar een benaming waar we dagelijks de hoogst mogelijke kwalitatieve inhoud aan geven.

Het doet dan ook goed dat de kwaliteit van onze dienstverlening in een volwaardig ISO 9001 certificaat is bevestigd. Een bekroning van het feit dat wij op de hoogte zijn van alle relevante ontwikkelingen binnen en buiten ons vakgebied. Niet alleen bij ons, maar zeker ook bij onze gewaardeerde partners.

DRS. R.P. Bals, certified lead autditor ISO/IEC 27001, 9001
“Het geïntegreerde management systeem voor kwaliteit en informatiebeveiliging van YP Your Partner is consistent opgezet en doorgevoerd en geeft de organisatie de mogelijkheid om wettelijke en contractuele eisen te vervullen. De organisatie geeft blijk van een mentaliteit van continue verbetering en wordt hiervoor gesteund door de directie.”

Wij beheren niet alleen de kwaliteit van onze eigen onderneming, maar ook die van onze relaties.

Laat uw technische producten ook veilig monitoren.

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. Wilt u weten wat dit product voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel +31512-589842.

Onze meest recente verhalen: