Ontwikkelpartner voor de machinebouw

Is de Smart Industrie of IIoT een grote uitdaging voor de machinebouw? YP Your Partner biedt met C.A.R.S de complete oplossing voor het monitoren en beheren van uw installatie(s). Ontdek ons Softwarepakket C.A.R.S. Dit is wat wij doen voor de machinebouw:

Your Partner in Internet of Things

YP Your Partner verbindt al sinds 1987 mensen, apparaten, machines en informatiesystemen. Wij maken ons onafhankelijke softwarepakket C.A.R.S geschikt voor uw bedrijf. Zo wordt C.A.R.S uw toepassing van het ‘Industrial Internet of Things’!

Invloed met één druk op de knop

De onderdelen van de procesvisualisatie zijn eenvoudig te bedienen. Met één druk op de knop heeft u direct invloed! C.A.R.S is daarmee uw centrale databeheerder en biedt u de proceskennis voor maximale up time en lagere onderhouds- en energiekosten. Ook flexibel opereren wordt mogelijk, om zo iedere klant op maat producten en diensten te leveren.

Merkonafhankelijke software

Partners uit de machinebouw omarmen C.A.R.S. Ook onder een eigen label, want het softwarepakket kan volledig merk- en leveranciersonafhankelijk worden ingezet. De aanpassingen die nodig zijn voor de verschillende markten zijn zeer overzichtelijk. Hierdoor kunnen alle partijen versnellen en zijn ontwikkelrisico’s minimaal.

Alle data in beeld

C.A.R.S bevat de meest uitgebreide en uniforme data-acquisitie, data-analyse en besturingsmogelijkheden. Het SCADA-systeem verbindt alle informatieprocessen met elkaar en maakt visualisaties van de installaties. Hierdoor ziet u direct uw eigen geformuleerde KPI’s en een landkaart met alarmen. Ook de verschillende onderdelen, inspectielijsten en mogelijke werkorders zijn in beeld.

Software die voor de machinebouw werkt

Theun Prins, CEO van YP Your Partner:

”Globalisering, digitalisering, robotisering en automatisering geven machine- en apparatenbouwers unieke kansen. Ons software-platform C.A.R.S gaat voor ú werken. Het op afstand monitoren, bedienen en automatiseren maakt uw producten nog concurrerender.”

C.A.R.S eigenschappen

– Realtime dataverzameling
– Data-analyse
– Benchmarking
– Onderhoudsmanagement
– Dashboard
– Webbased
– Eigen interface
– Laatste technologieën
– Optimaal beveiligd

C.A.R.S neemt u zorg uit handen

Dit is de tijd van slim samenwerken

– Voorspellend onderhoud
– Spare part management
– Energiebesparing
– Zero downtime
– Performance garantie
– Kostenreductie

Uw producten concurrerender met C.A.R.S

Perfect gerijpte bananen

Henk Westera, directeur VDH Products BV:

“Als elektronicaproducent VDH Products creëerden wij samen met YP Your Partner een op afstand bedienbare bananenrijpregelaar. Deze regelaar leveren wij wereldwijd aan bedrijven als Chiquita, Dole en Fyffes. Door de vruchtbare samenwerking tussen onze bedrijven zijn we in drie jaar tijd actief geworden in meer dan twintig landen. De samenwerking is voor ons beiden een win-winsituatie. Wij spreken elkaars taal. De experts van YP Your Partner hebben aan een half woord genoeg.”

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?