Eenheid in de openbare ruimte

Veel provincies, waterschappen en gemeenten gebruiken verschillende beheersystemen in de openbare ruimte. Dit betekent dat die systemen allemaal apart moeten worden onderhouden. Een behoorlijke klus. En dat terwijl het zoveel makkelijker en voordeliger kan.

Het door ons ontwikkelde C.A.R.S is hét uitgelezen beheer- en monitorplatform omdat het te koppelen is aan vrijwel elk systeem. Alle technische installaties zoals gemalen, fonteinen, straatverlichting, verkeersregelinstallaties, bruggen en sluizen kunnen vanuit één omgeving beheerd en bediend worden. Provincies, waterschappen en gemeenten maken hier dan ook graag gebruik van. Dit valt terug te lezen in ons laatste klanttevredenheidsonderzoek we zijn namelijk beoordeeld met een gemiddelde van een 8.2.

Inzicht in complexe processen

Ons softwareplatform C.A.R.S is één systeem voor alarmering, registratie, data-analyse en onderhoudsmanagement. U heeft direct inzicht in de status van uw kunstwerken. Iedere installatie heeft zijn eigen visualisatie en een paspoort met alle eigenschappen. Hierin staan onder andere de actuele draaiuren, de verschillende onderdelen, inspectielijsten en mogelijke werkorders. De onderdelen in de procesvisualisatie zijn eenvoudig te bedienen. Met één druk op de knop heeft u direct invloed.

C.A.R.S: Centraal monitoringsplatform voor Rioolbeheerders en Gemeenten

C.A.R.S biedt de oplossing voor o.a.:
– Gemalen
– Zuiveringsinstallaties
– Openbare verlichting
– Sluizen
– Bruggen
– Verkeersregelinstallaties
– Fonteinen
– Windturbines
– Gebouwen

Efficiency, nu en in de toekomst!

Maak een vrijblijvende afspraak

De oplossing voor rioolgemalen

Dirk Braaksma van de gemeente Delfzijl over C.A.R.S:

“Het C.A.R.S-systeem bevalt ons zeer goed. Ook de ondersteuning vanuit YP Your Partner is erg prettig. De medewerkers van YP hebben naast veel kennis van automatisering en ook veel ervaring in de riooltechniek. Voor ons is dit een waardevolle combinatie.”

Service gemeenten naar burgers nu optimaal

Jan Betten, technisch medewerker gemeente Lelystad:

“Het op afstand kunnen bedienen scheelt veel onnodige werktijd en kilometers bij de gemeente Lelystad. De sluizen worden met name in het weekend bediend; momenten waarop de buitendienst van de gemeente een minimale bezetting heeft. Tevens beheert C.A.R.S de openbare verlichting. Het op afstand kunnen bedienen scheelt veel onnodige werktijd en kilometers. Daarnaast is onze service naar de bewoners toe nu optimaal, omdat wij vrijwel direct op storingen kunnen reageren.”

fontijn, drachten

Hoe meer verkeer, hoe hoger de fonteinen

De fonteinen voor theater De Lawei in Drachten doen het weer! In opdracht van gemeente Smallingerland zijn een nieuwe installatie en een besturingskast geplaatst. Het door YP Your Partner ontwikkelde C.A.R.S-systeem alarmeert direct als fonteinen een storing hebben. Ook reageren de fonteinen op de hoeveelheid verkeer: hoe meer auto’s, hoe hoger de waterstralen. De installatie is zo ingesteld dat de fonteinen bacterievrij water spuiten, zodat kinderen er veilig kunnen spelen en er geen algen op de straatstenen groeien.

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Uitgelicht

Vervanger voor Radius, de SVA alarmmelder voor drukriolering.