Meet the Northern Industry 2021

Meet The Northern Industry 2021

YP Your Partner is aanwezig tijdens Meet the Northern Industry op 11 november 2021. Een dag waarop het bedrijfsleven uit het noorden van Nederland zich presenteert.

Gebaseerd op het welbekende oud Hollandse vangspel laten wij u graag kennismaken met onze hightech variant van dit spel, de “Predictive Maintenance Game”. Wel in voor een spelletje en kijken of u meer stokken kunt vangen dan ons of uw klantrelatie? Kom dan langs bij onze stand en: play the game!

MNi is een dag van het leggen van contacten, het versterken van contacten, elkaar inspireren en kennis opdoen. Meer weten over telemetrie, predictive maintenance of andere mogelijkheden van ons product C.A.R.S? Kom het ons 11 november vragen.

Informatie over het event

Wat: Meet The Northern Industry
Waar: Oude Suikerfabriek, Suikerlaan 20, 9743 DA Groningen
Wanneer: donderdag 11 november 2021
Tijd: Van 9:00 uur tot en met 17:00 uur
Aanmelden: Meld je hier aan!


Wat is C.A.R.S?

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kom 11 november naar de beurs of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel +31512-589842 of mail naar info@yp-yourpartner.nl.

Onze meest recente verhalen: