Besturingstechniek voor milieu -en waterbeheer


Al sinds de oprichting van YP Your Partner leveren wij procesbesturingen voor alle mogelijke zuiveringsinstallaties in milieu -en waterbeheer. Dit heeft er toe geleid dat we in het contact met klanten meestal aan een half woord voldoende hebben. U wordt daardoor volledig ontzorgd.

Marktleider op het gebied van automatisering

YP Your Partner is sinds 1987 werkzaam in de industriële automatisering en al jaren marktleider op het gebied van de automatisering van milieutechnische installaties. Ons informatie- en besturingssysteem C.A.R.S vormt het kloppend hart van menig technische installatie.

Inzichten die kostenbesparing opleveren

Met de door C.A.R.S gegenereerde data krijgen aannemers veel meer inzicht in het werkelijk functioneren van installaties. Zo kunnen zij systemen optimaal laten functioneren. Dat levert vaak al snel aanzienlijke besparingen op en borgt de kwaliteit van het proces.

Efficiënt zuiveren met regeltechniek voor milieu -en waterbeheer

Slimme regeltechniek maakt meer mogelijk. De gebruikers van C.A.R.S beheren met gemak honderden installaties. Zo kun je met minder mensen, meer doen.

Arcadis blij met data-acquisitie

Geert Wijn, senior specialist bij Arcadis:

“Met C.A.R.S verzamelen wij essentiële data voor het volgen van een sanering en het besturen van diverse onderdelen van installaties. C.A.R.S verzamelt op een inzichtelijke wijze al deze informatie. De uitgebreide data-acquisitie is essentieel in het maken van strategische keuzes voor de aanpak. Zo kunnen wij optimaal aan de klantvraag voldoen.”

C.A.R.S eigenschappen

– Realtime dataverzameling
– Data-analyse
– Benchmarking
– Onderhoudsmanagement
– Dashboard
– Webbased
– Eigen interface
– Laatste technologieën
– Optimaal beveiligd

C.A.R.S biedt de oplossing voor:

– Bodemsaneringinstallaties
– Waterzuiveringsinstallaties
– Gaswinning
– Stortgaswinning
– Membraantechnologie
– Leidingwerk
– Ziekenhuizen

Efficiency, nu en in de toekomst!

Maak een vrijblijvende afspraak

Adequaat schakelen en aanpassen

Klaas de Jong van milieutechnisch bedrijf HMVT over C.A.R.S:

“Met het C.A.R.S-systeem kan HMVT op afstand processen goed in de gaten houden. We krijgen alarmeringen als blijkt dat een installatie in storing is gevallen, zodat we adequaat kunnen reageren. De samenwerking tussen HMVT en YP Your Partner is erg goed. We kunnen snel schakelen en aanpassen wanneer dat nodig is.”

Permanent betrouwbaar biogas met C.A.R.S

Geurt Aalderink, directeur Greenmac BV:

“Met het C.A.R.S-systeem kunnen we realiseren dat we continu een werkende installatie hebben, waar mogelijk bij storingen ingegrepen en bijgestuurd kan worden. Daarnaast voorzien we de netwerkbeheerder van de noodzakelijke gegevens over kwaliteit van het gas. Met de Bio-Up hebben we gerealiseerd dat 200 auto’s per jaar 10.000 kilometer duurzaam kunnen rijden en daarmee is het project een groot succes.”

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Enkele referenties

HMVT
Mourik
Greenmac
Heijmans
NTP Groep
Arcadis
Anteagroup
Wareco Ingenieurs
Henk van Tongeren
Oosterhof Holman
Afmitech Friesland
Van der Wiel
Sweco
Suez
Verhoeve Milieu & Water
Tauw
Dura Vermeer
Plegt-Vos
Waterslag Watertechniek
Afvalzorg
Landustrie
Murmex
CCS Energie advies
De vries en Van de Wiel