Historie

YP werd in 1987 opgericht door Yde Prins. De activiteiten waren toen, net als vandaag, gericht op procesautomatisering. Doordat YP en het huidige YP Your Partner automatiseert met het oog op de toekomst, investeert het veel in ontwikkeling en innovatie. Zo beschikt YP Your Partner over een eigen R&D afdeling welke continu werkt aan de oplossing voor morgen.

Dit heeft onder andere geleid tot de softwareoplossingen: C.A.R.S en DENOTE. Vanuit de kracht van onze eigen producten werken wij verder aan de ontwikkeling van nieuwe toepassingen op het gebied van telemetrie, monitoring, datalogging en data-analyse.

Sinds de oprichting van YP is het toepassingsveld van de C.A.R.S-software continu in ontwikkeling. Of het nu een machinepark, een rioolwaterzuiveringsinstallatie, een cluster van rioolgemaaltjes, een percolaatwaterreinigingsinstallatie van een vuilstort, het monitoren van koelhuizen, silomonitoring, de besturing van polderpompgemalen of verkeerssignalering betreft.

YP Your Partner is al meer dan 25 jaar actief in de wereld van de telemetrie

Telemetrie, toen spraakmakend, nieuw en actueel, vandaag de dag een vanzelfsprekend onderdeel van onze producten onder de benaming ‘Internet of Things’. Reden voor YP om de toevoeging ‘telemetrie’ achter de bedrijfsnaam weg te laten en te vervangen door een begrip dat veel beter bij de huidige dienstverlening past.

Met YP Your Partner menen wij de juiste benaming te hebben gevonden. Telemetrie is daar slechts een onderdeel van. Want wij bouwen niet alleen intelligente informatie- en besturingssystemen, maar ook aan duurzame relaties met onze klanten.

Alle werkzaamheden, vanaf de lokale besturing tot aan de configuratie van volledige Client/Server-netwerken ten behoeve van het telemetriesysteem, worden uitgevoerd door het vakbekwame en ervaren team van YP Your Partner.

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?