Innovatiecluster Drachten

Sinds oktober 2014 is YP Your Partner lid van het Innovatiecluster Drachten. Dit is een samenwerkingsverband van hoogwaardige en innovatieve bedrijven in en rondom Drachten.

Aangesloten zijn:

Philips, BD Kiestra, Irmato, Resato International, Neopost Technologies, Norma Groep, Variass, WhisperPower, Delta Instruments, S&T, Photonis, Ziuz, Ventura Systems, Kwant Controls  en YP Your Partner. Het Innovatiecluster werkt samen met de gemeente Smallingerland en provincie Fryslân.

De aangesloten bedrijven houden zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van high tech producten. Gezamenlijk hebben ze ruim 2.700 medewerkers, van wie 850 productontwikkelaars actief in de R&D.

Onderzoek en ontwikkeling

Samen zijn we bezig om de regio Drachten als innovatief, technologisch en kennisintensief op de kaart te zetten. Jaarlijks wordt er in Drachten meer dan 100 miljoen EURO geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling. Concrete doelen zijn het aantrekken van hoogopgeleid personeel voor de regio en het uitwisselen van kennis en ervaringen.

Kijk voor meer informatie op: www.icdrachten.nl.

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?