Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

YP Your Partner - MVO

YP Your Partner sluit zich graag aan bij bedrijven die de doelstellingen van de stichting ‘Het kan wel!’ helpen waarmaken. De Tree of Life Economy van deze stichting is het levende bewijs dat samenwerking ook echt werkt. Dat gaat niet alleen over het planten van bomen om ecologische schade te compenseren, het gaat vooral om samen preventieve maatregelen te treffen die de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties ondersteunen. Ecologische, sociale en economische regeneratie is waar het allemaal om draait. Alleen door wereldwijd met elkaar op die aspecten samen te werken gaat dat lukken. Daar doet YP Your Partner dan ook volop aan mee.

Samenwerken doen we bij YP Your Partner al ieder moment van de dag. Om die reden is het begrip ‘Partner’ niet voor niets in onze bedrijfsnaam geïntegreerd. Samenwerken zit nou eenmaal in ons DNA. We zijn op en top partners. Niet alleen in Business, ook in het realiseren van duurzame doelstellingen.

Tree of Life

Natuurlijk begrijpen wij dat onze bijdrage maar een bescheiden onderdeel van het geheel is. Maar elk onderdeel telt in onze beleving mee. En als ieder bedrijf op zijn/haar kennis en kunde bijdraagt kunnen de zeventien millenniumdoelen behaald worden.