Mens en dier genieten van het oceanium

Diergaarde Blijdorp te Rotterdam is met ongeveer 1,6 miljoen bezoekers per jaar één van de meest populaire attracties in Nederland en wordt gezien als één van de mooiste dierentuinen van Europa. Dankzij C.A.R.S kunnen bewoners en bezoekers genieten van helder en schoon water.

Een belangrijk onderdeel van de dierentuin wordt gevormd door het Oceanium. In het Oceanium circuleert acht miljoen liter zeewater. Dankzij een uniek recyclingsysteem wordt elke twee uur de totale waterhoeveelheid gefilterd en rondgepompt.

Genieten van helder en schoon water

Verhoeve Milieu & Water installeerden voor de waterzuivering twee ozoninstallaties. Een terplekke geïnstalleerde C.A.R.S unit en een C.A.R.S hoofdpost zorgen samen dat de Ozon installaties optimaal blijven functioneren. Zo kunnen de bewoners (o.a. haaien, tropische vissen, koralen, koningspinguïns, zeeleeuwen en de ijsberen), genieten van helder en schoon water en hoeft maandelijks maar een deel van het zeewater te worden vervangen.

Bekijk het zelf!

Wil jij omringd worden door snelle haaien, nieuwsgierige zeeschildpadden, zwevende roggen en eigenwijze pinguïns? Bekijk de video waarin wij jou laten kennismaken met deze fascinerende waterwereld.

Video kristalhelder water door C.A.R.S - YP Your Partner 800x421px