Met C.A.R.S door de bomen het bos zien

C.A.R.S registreert en analyseert processen van dochtergemalen en ontsluit deze data in overzichtelijke rapportages. Het geeft inzicht in de werkelijke belasting van de te beheren gemalen, waardoor gemeente Utrechtse Heuvelrug door de bomen het bos weer ziet.

Gemeente Utrechtse Heuvelrug weet dankzij C.A.R.S precies waar de gemalen zitten, hoe ze functioneren en wanneer onderhoud nodig is. Vooral in een uitgestrekt gebied met meer dan 500 rioolgemalen en randvoorzieningen is het belangrijk om overzicht te houden.

Eenvoudig patronen herkennen

Procesgegevens uit verschillende onderstations worden in relatie tot elkaar gepresenteerd. De gebruikers van C.A.R.S kunnen deze gegevens direct bekijken en zo eenvoudig patronen herkennen. Bovendien kan de data desgewenst naar andere formaten worden geëxporteerd, zoals: Excel of PDF. Hierdoor kan gemeente Utrechtse Heuvelrug gemakkelijk rapportages intern bespreken en delen met derden.

Waarborging van kennis

Goede informatievoorziening binnen C.A.R.S zorgt dat mensen en installaties optimaal functioneren. Alle gegevens staan geregistreerd in het systeem zodat kennis gewaarborgd blijft. Dit met als resultaat dat iedere gebruiker alle informatie bij de hand heeft en zo direct op locatie kan opereren.