Perfect partnerschap voor de digitale melkweg

Sneller en efficiënter handelen bij storingen en serviceonderhoud; dat was de wens van Mueller in Groenlo. De eigen servicedienst beheert bijna 10.000 opslagtanks in Nederland. Met 50 servicemonteurs die dag en nacht voor de klant klaar staan. Om sneller en beter op calamiteiten te kunnen reageren worden alle melkwachten voorzien van het slimme softwaresysteem C.A.R.S.

“Wij zijn in zee gegaan met YP Your Partner en maken gebruik van het softwaresysteem C.A.R.S. Op deze manier weten onze servicemonteurs op voorhand wat er aan de hand is en kunnen zij op basis van de juiste materialen en informatie het servicebezoek uitvoeren”, vertelt business development manager Peter Fopma. Mueller produceert al meer dan 70 jaar koeltanks en is één van de grootste Europese leveranciers.

24/7 inzicht in alle installaties

Bij Mueller komen alle data samen in de tankbesturing. Door de samenwerking met YP Your Partner zijn de data gekoppeld aan C.A.R.S. Tankeigenaren krijgen alarmmeldingen op hun mobiele telefoon binnen en kunnen zo direct handelen. En de servicedienst van Mueller heeft 24/7 inzicht in het functioneren van alle installaties. Dat betekent snellere service en een hoger rendement.

Elkaar 100% versterken

Het uitrollen van deze Internet of Things-oplossing voor Mueller is momenteel in volle gang. “Als specialist hebben wij veel verstand van melkkoeling en in YP Your Partner met het C.A.R.S-systeem hebben wij dé perfecte partner gevonden om de data die wij op melkveehouderijen verzamelen online beschikbaar te maken en voor ons tot waarde te brengen”, concludeert Fopma.

Het gezamenlijk ontwikkelen van het C.A.R.S-platform met andere apparatenbouwers heeft een sterk versnellende werking voor alle betrokkenen en maakt de productcombinaties ook veel toekomstbestendiger.

Wilt u weten hoe u kunt aansluiten bij C.A.R.S? Neem dan contact op via info@yp-yourpartner.nl of bel +31(0)512-589842.