Wie doet de openbare verlichting aan? En wanneer?

De gemeente Lelystad telt ruim 75.000 inwoners en bestrijkt een gebied van 76.545 hectare. Gemeente Lelystad staat voor: Ruimte (fysieke en mentale ruimte), pioniersgeest, gastvrij als in sympathiek, avontuurlijk als in verrassend en zelfbewust als in trots.

“Een installatie zonder onnodige werktijd en kilometers, waardoor de service naar de bewoners toe optimaal is”, aldus meneer Betten, beheerder bij gemeente Lelystad. Bijzonder belangrijk bij de keuze van de gemeente was dat het informatiesysteem kan communiceren met alle bestaande installaties in het veld, zonder dat er iets hoeft te worden vervangen aan dataloggers of modems. Vandaar de keuze voor een C.A.R.S hoofdpost van YP Your Partner.

C.A.R.S doet het licht volledig automatisch aan en uit

De C.A.R.S hoofdpost is een intelligent beheersysteem dat alles in de gaten houdt, registreert en waarschuwt als er iets dreigt mis te gaan. Drie elementen die van belang zijn voor de openbare verlichting. Om ongelukken te voorkomen is licht noodzakelijk. De C.A.R.S hoofdpost slaapt dan ook nooit en waakt over de bewoners van Nederland.