Ready, Steady, Go

Vorige week is YP Your Partner begonnen met het testen van drie grondsaneringsinstallaties met C.A.R.S voor Verhoeve Milieu & Water. Nog een aantal weken en dan gaat het grootschalig saneringsproject beginnen.

Ready, Steady, Go

Vanwege lekkage uit een tankopslag is er in een omvangrijk gebied gevaarlijke stoffen in de grond terechtgekomen. Verhoeve Milieu & Water plaats drie installaties met C.A.R.S om de grond weer schoon te krijgen.

Monitoring op afstand

Vanwege de omvang van het vervuilde grondgebied is monitoring op afstand noodzakelijk. Het intelligente softwareplatform C.A.R.S beheert en registreert de grondsaneringsprocessen, waardoor de C.A.R.S gebruikers direct hun installaties op afstand kunnen inlezen en bedienen. De grip en controle dat C.A.R.S biedt, helpt Verhoeve Milieu & Water bij efficiënte grondsanering.

Het is niet meer nodig dat uw installateurs altijd in de buurt van de systemen zijn. Dit scheelt een hoop tijd en geld. Met enkele gemakkelijke instellingen is het mogelijk dat de juiste specialist op het juiste moment bij de systemen aanwezig is. C.A.R.S biedt u gemak, comfort en neemt u alle zorgen uit handen.

Met het door YP Your Partner ontwikkelde C.A.R.S IIoT platform heeft u uw eigen digitale Carson. Uw eigen butler. Door C.A.R.S worden de meest uiteenlopende regelsystemen op afstand gemonitord en eventueel bediend. Tevens zorgt ons systeem ervoor dat meldingen automatisch, op basis van aard en urgentie, bij de dienstdoende specialist terechtkomen. Hierdoor zijn beheerders van installaties verzekerd van een 24/7 optimaal werkend systeem.

De in eigen huis ontwikkelde applicatie C.A.R.S (Complete Automation & Reliability Suite) monitort, controleert en stuurt bij. C.A.R.S koppelt en analyseert alle data en voorspelt de onderhoudsbehoefte. Dat betekent voor u: Een hogere up-time, betere prestaties en lagere kosten. Dit maakt ons Your Partner voor nu en in de toekomst!

Cookies op de website van YP Your Partner

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons privacy statement.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen