C.A.R.S samenwerking met SAM; een frisse wind in (riool)gemalen
C.A.R.S samenwerking met SAM; een frisse wind in (riool)gemalen

C.A.R.S/SAM samenwerking; een frisse wind in (riool)gemalen

Samenwerking: bij YP Your Partner werken we graag met onze opdrachtgevers en collega’s als partners samen. Dat zit niet voor niets verweven in onze naam. Samenwerken heeft grote voordelen. Zo krijgt de opdrachtgever exact waar hij behoefte aan heeft en kan iedere partner vanuit eigen praktijkkennis kwalitatief aan het gewenste eindproduct bijdragen. Dat proces werkt beter, sneller en voordeliger en draagt bij aan een frisse, innovatieve kijk op de materie.

De geavanceerde beheerapplicatie van SAM® (een beheerapplicatie van Sencon BV) is een innovatief product. SAM®  geeft op het gebied van planning en uitvoering rondom de inspectie en het onderhoud van (riool)gemalen alle relevante, volledig juiste en uiterst efficiënte instructies.

Wij van YP Your Partner sluiten onze kennis van monitoring en controle graag op SAM aan. Onze smart intelligence C.A.R.S module is daarvoor uiterst geschikt. Het resultaat:
– een (riool)beheerssysteem 2.0. Eenvoudig te bedienen,
– supersnelle rapportage en
– 24/7 online-informatie over het functioneren van gemalen.
Niet als het al mis is, maar juist als het fout dreigt te gaan.  Calamiteiten behoren hierdoor tot het verleden. De gebruikers krijgen het volledige overzicht van al hun gemalen, online en foutloos op een presenteerblaadje voorgeschoteld.

De samenwerking met SAM® is een schoolvoorbeeld van hoe het zou moeten; SAMSAM!

C.A.R.S en SAM vormen een ideaal duo voor alle beheerders van (riool)gemalen. Het beste van twee werelden is daarmee feitelijk in één product beschikbaar. Bedrijven, provincies, gemeenten en waterschappen kunnen er direct hun voordeel mee doen. De sensoren registreren non-stop en tot in alle details de conditie van de installaties. Werkzaamheden zoals: onderhoud, vervanging en/of renovatie kunnen door middel van vroegtijdige signalering op tijd op de agenda worden gezet. Omdat dit preventief plaatsvindt, behoort voortijdige – dus ongewenste – uitval tot het verleden. En daarmee ook het grote ongemak voor de gebruikers van het riool. Want, het zal je maar gebeuren…!

De registratie vindt webbased en interactief plaats en is niet aan een vaste locatie gebonden. Alle software wordt regelmatig van updates voorzien. Daardoor is de apparatuur voor de gebruiker altijd zeer actueel. Op die manier verzekert de aanschaf van het C.A.R.S/SAM systeem de efficiency van het product over vele, vele jaren.

Laat YP Your Partner vrijblijvend een voorstel maken om C.A.R.S/SAM in uw rioolsysteem te integreren. Wij laten u dan gelijk de cases zien van gemeenten die deze stap al tot volle tevredenheid hebben gezet.


Al 40 gemeenten maken gebruik van C.A.R.S om het rioolsysteem te monitoren.

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. Bent u benieuwd naar één van de 40 cases? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking en demonstratie van C.A.R.S.

Bel +31512-589842 of mail naar info@yp-yourpartner.nl

Onze meest recente verhalen:

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?