Ontstaan C.A.R.S met Wieger
Ontstaan C.A.R.S met Wieger

Slim vervangen van software levert u directe winst op

Meten is weten. Dat credo hanteert YP Your Partner al sinds de oprichting in 1987.  
Procesautomatisering is het sleutelwoord. Om processen te automatiseren maken wij gebruik van telemetrie. Via telemetrie kunnen we data op afstand verzamelen en relevante kennis hiervan op de werkvloer implementeren. Nog altijd is deze methode van werken het uitgangspunt, maar wel met één levensgroot verschil; de hardware van toen maakt plaats voor de software van nu. Alles op het vakgebied ‘telemetrie’ is door betere, snellere en slimmere software in een enorme versnelling geraakt.

Zorg voor up to date software en voorkom cyber risico’s 

Het vliegwieleffect zorgt voor een exponentiële groei die oneindig lijkt. Wie bij wil blijven moet feitelijk wel in actuele software investeren. Eén geluk: vernieuwen en/of slim vervangen is financieel goed mogelijk. De kosten in verhouding tot de legio mogelijkheden zijn niet meer zo hoog als een aantal jaar geleden. Je doet je bedrijf (en jezelf) tekort door de software niet tijdig van updates te voorzien. Wat vandaag gemaakt is kan binnen de kortste keren al niet meer up to date zijn. Om zeker van continuïteit te zijn, cyber risico’s te beperken en niet achter de feiten aan te lopen doe je goed om een specialist op het gebied van software onder armen te nemen. 

Laat YP Your Partner uw procesautomatisering eens onder de loep nemen 

De kernwaarde van YP Your Partner zit niet voor niets verweven in de naam. ‘Partner’ is niet alleen een mooi woord, maar evenzeer een keiharde belofte. Door als partners in business naar uw bedrijf en procesautomatisering te kijken kunnen we samen meerwaarde creëren. Met een product als C.A.R.S is het mogelijk om alle apparatuur en machines op hun functioneren te controleren. Iedere fractie van een seconde, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Non-stop.  

De nieuwste 8.0 versie controleert niet alleen, maar geeft ook preventief advies. Een product als C.A.R.S is in feite een slimme elektronicamodule boordevol software specifiek voor uw bedrijf. De informatie welke voorheen met GPRS en 3G naar de basisstations gestuurd werd doet dat nu met 5G. Sneller, beter en nog completer. 

Een afspraak is snel gemaakt en verplicht u tot niets.
Wij kunnen u direct over de mogelijkheden informeren en voorrekenen wat slimme software u vanaf morgen bespaart. 


Wat is C.A.R.S ?

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. 

Bel +31512-589842 of mail naar info@yp-yourpartner.nl voor meer informatie of een afspraak.

Onze meest recente verhalen:

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?