Veilig wonen door goed grondwaterbeheer

De wijk Steendijkspolder bleek gebouwd te zijn op een oude stortplaats. Afvalzorg verzorgt nu het grondwaterbeheer in dit gebied. De monitoring en bediening van de pompsystemen en zuiveringen worden verzorgd door het C.A.R.S beheersysteem. Zo wordt voorkomen dat de vervuiling van de oude stortplaats in het grondwater terecht komt.

Veilig wonen door goed grondwaterbeheer

Optimaal besturen zonder hinderlijke graafwerkzaamheden

In opdracht van Verhoeve Milieu ontwierp YP de besturing voor de waterzuiverzingsinstallatie (WZI) van dit tot de verbeelding sprekende project. De verschillende meet- en regelpunten in het gebied worden via industriële radiomodems aan de centrale besturing gekoppeld. Hierdoor kan een groot gebied optimaal worden bestuurd zonder hinderlijke en dure graafwerkzaamheden in de wijk.

De vierde industriële revolutie wordt gekenmerkt door toenemende digitalisering en interconnectie van producten, waardeketens en verdienmodellen. Daarnaast wordt het bouwen en beheren van de digitale systemen complexer en dwingt het steeds meer tot focus op uw kernactiviteiten. Door slimme samenwerking met partners borgt u voldoende capaciteit voor uw eigen productontwikkeling. In de wereld die sneller digitaliseert dan ooit, is het niet de vraag of u meegaat, maar hoe. Altijd en overal inzicht en invloed? dat is mogelijk. U hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, C.A.R.S. is het antwoord.

De in eigen huis ontwikkelde applicatie C.A.R.S (Complete Automation & Reliability Suite) monitort, controleert en stuurt bij. C.A.R.S koppelt en analyseert alle data en voorspelt de onderhoudsbehoefte. Dat betekent voor u: Een hogere up-time, betere prestaties en lagere kosten. Dit maakt ons Your Partner voor nu en in de toekomst!

Cookies op de website van YP Your Partner

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons privacy statement.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen