Verbluffende resultaten door analyses in C.A.R.S

25-01-2018

Sinds enkele weken loopt de eerste online oliemeting bij een relatie van het advies- en ingenieursbureau Tauw en het bewijst nu al zijn waarde in monitoring en procesbesturing! De metingen uit de oliesensoren worden geregistreerd en geanalyseerd in C.A.R.S, het informatie- en besturingssysteem van YP Your Partner. ,,De resultaten van de oliemetingen in C.A.R.S zijn verbluffend en zeer nauwkeurig”, vertelt Paul Wolbers, senior projectmanager bij Tauw, vol enthousiasme.

Verbluffende resultaten door analyses in C.A.R.S

,,Ter controle van lozingsvergunningen of processturing worden bemonsteringen uitgevoerd. Deze bemonsteringen geven een beeld van het gehalte aan minerale olie op dat moment. Deze meting gebeurt achteraf, waardoor alleen reactieve acties mogelijk zijn”, legt heer Wolbers uit.

Van reactief naar proactief

Om sneller tot actie over te kunnen gaan en in de toekomst zelfs proactief te handelen, vindt sinds enkele weken de eerste online oliemeting plaats bij een relatie van Tauw. Volgens heer Wolbers zorgen de verbluffende resultaten voor razendsnelle acties. ,,De resultaten zijn verbluffend, zeer nauwkeurig en komen vrijwel overeen met de analyseresultaten volgens NEN. Door deze metingen en analyses in C.A.R.S, kunnen relaties van Tauw razendsnel reageren. Een mooi voorbeeld van een goede samenwerking van twee bedrijven die innovatief denken!”