Versnellen met het 4.0 wiel

04-07-2019
De vierde industriële revolutie

De vierde industriële revolutie

YP Your Partner begeleidt u door de vierde industriële revolutie en biedt met het C.A.R.S platform de complete oplossing voor Industrial Internet of Things (IIoT). Door C.A.R.S worden de meest uiteenlopende systemen op afstand gemonitord. De systemen kunnen (automatisch) worden bediend en zorgen ervoor dat meldingen automatisch, op basis van aard en urgentie, bij de dienstdoende specialist terechtkomen. Een efficiënt, tijd- en kostenbesparend systeem, waarmee u zich zonder zorgen kunt ontspannen tijdens uw welverdiende vakantie.

C.A.R.S is het antwoord

De vierde industriële revolutie wordt gekenmerkt door toenemende digitalisering en interconnectie van producten, waardeketens en verdienmodellen. Daarnaast wordt het bouwen en beheren van de digitale systemen complexer en dwingt het steeds meer tot focus op uw kernactiviteiten. Door slimme samenwerking met partners borgt u voldoende capaciteit voor uw eigen productontwikkeling. In de wereld die sneller digitaliseert dan ooit, is het niet de vraag of u meegaat, maar hoe. Altijd en overal inzicht en invloed? dat is mogelijk. U hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, C.A.R.S. is het antwoord.

C.A.R.S is het antwoord

De kant-en-klare oplossing van C.A.R.S

U kunt tijd en geld besparen door gebruik te maken van de kant-en-klare oplossing van C.A.R.S. Dit houdt in: versnellen door u op uw kernactiviteiten te richten.

Met C.A.R.S beschikt u direct over veel functionaliteit en continuïteit op het gebied van digitalisering. Dankzij C.A.R.S weet u hoe uw installaties functioneren. U kunt altijd en overal achterhalen welke calamiteiten zich hebben voorgedaan, welke onderdelen gebruikt zijn en wanneer de inspecties hebben plaatsgevonden of zouden moeten plaatsvinden. Dit kunt u allemaal gemakkelijk inzien op uw pc, tablet of telefoon. Hierdoor voorkomt u storingen, onnodige onderhoudskosten, verspilling van tijd en energie en dus geld. Met C.A.R.S heeft u online altijd inzage in de status van al uw installaties – willekeurig van fabricaat of aard van de installatie. Dat scheelt veel (ontwikkel)tijd.

Zorgeloos op vakantie

C.A.R.S verzamelt en analyseert non-stop big data en biedt hiermee 24/7 inzicht en invloed. Op basis van deze informatie kunt u maatregelen nemen en processen automatiseren met uw mobiel, tablet of laptop, waar u zich ook bevindt. Zonder dat u zich dagelijks zorgen hoeft te maken over het functioneren van uw installaties, kunt u onbekommerd genieten van de zon. Zelfs aan de andere kant van de wereld. U bent ervan verzekerd dat C.A.R.S alles scherp in de gaten houdt.

The world at your finger tips.