Vertrek: Big Data - Bestemming: Smart Information

Vertrek: Big Data | Bestemming: Smart Information

17-07-2018

De zomervakantie komt eraan; tijd voor elkaar en tijd voor ontspanning. Vakanties naar een ver land, genieten op een terrasje of van de zon zijn populaire momenten die gedeeld worden op social media. Met elkaar zijn we steeds meer online en dít zorgt voor steeds meer data. De hoeveelheid data die opgeslagen wordt groeit exponentieel.

De toename aan verdergaande digitalisering zorgt ervoor dat er steeds meer data beschikbaar is. Veel data zorgt voor veel informatie. Het nut van deze informatiegegevens kunnen van groot belang zijn. Door op deze informatie de juiste analyses uit te voeren, kan er veel tijd én geld bespaard worden. C.A.R.S, het slimme softwareplatform van YP Your Partner, heeft een ontzorgende rol en zorgt voor de juiste analyses; of te wel smart information.

Volop genieten van de waarde uit Big Data

C.A.R.S monitort, beheert en bedient onafhankelijk en vanuit iedere locatie een ontelbare hoeveelheid installaties, gebouwen en objecten. Met allerhande sensoren delen de betreffende installaties gegevens over hun functioneren, huidige en toekomstige condities en van invloed zijnde omgevingsfactoren.

C.A.R.S analyseert deze big data en zet het om in smart information. Op basis van deze smart information is het mogelijk snellere en betere beslissingen of zelfs preventieve maatregelen te nemen. Tevens kunt u met C.A.R.S processen vergaand automatiseren.

Met de toenemende hoeveelheid data wordt datakwaliteit en het waarborgen van de veiligheid van deze data steeds belangrijker. Betrouwbare- data, analyses en handelingen zijn van groot belang. Slechte data kan leiden tot grote gevolgen. De juiste vraagstelling omzetten naar een adequate beslissingsvorm en hiermee een goed actieplan opzetten en dit actieplan uitvoeren, draagt bij aan tijd én kostenbesparing.

Hier staat C.A.R.S voor en wij van YP Your Partner helpen u graag bij het ontzorgen.

 

CARSON de robotbutler - ontzorgen - YP Your PartnerCarson, uw persoonlijke digitale butler, voorziet u overal en altijd van alle gemakken. Dat is pas relaxt vakantie vieren.