Een dikke 8.2 voor onze service, daar zijn we trots op!
Een dikke 8.2 voor onze service, daar zijn we trots op!

Een rapportcijfer waar we trots op zijn

Bij YP Your Partner houden we van cijfers. Want dat is de kern van ons telemetrisch bestaan. Zo zijn we ook cijfermatig benieuwd naar de mening van relaties ten opzichte van onze C.A.R.S producten, dienstverlening en services. Verder vinden wij het belangrijk om te weten wat opdrachtgevers ons in rationele rapportwaarden toebedelen. Cijfers liegen niet. Ze zijn een objectieve weerspiegeling van de realiteit. Opgeteld en gedeeld komen wij op het mooie gemiddelde van een 8.2. En ja, daar zijn we best trots op.

We kregen een dikke 8.2 maar gaan voor een vette 10!

Het onderzoek werd uitgevoerd onder een representatief aantal opdrachtgevers. De uitkomst mag dus als gedegen en betrouwbaar worden beschouwd. Nu kun je twee dingen doen. Tevreden achteroverleunen of extra gas geven om van die 8.2 een negen, nee zelfs een tien te maken. Ambitieus als we zijn gaan we voor dat laatste, want onze relaties verdienen het allerbeste rapportcijfer. Kortom, we zetten ons iedere dag opnieuw in voor het hoogst haalbare; een vette 10! We willen die stijging terugzien in een volgend onderzoek. En dan niet alleen in cijfers, maar ook in mooie woorden die we in het onderzoek terugvonden. Een aantal concrete woorden van onze opdrachtgevers; ‘deskundig, betrokken, klantvriendelijk en oplossingsgericht’. Met deze vier begrippen wordt het fundament onder het partnership weergegeven  en kunnen we gaan voor een dikke 10!

Maak ook kennis met de ambities van YP Your Partner. Ga samen voor de ultieme 10. Neem contact op en laat ons in no-time uitleggen waar we voor gaan en waar we voor staan.

 
Wat is C.A.R.S ?

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Bel +31512-589842 of mail naar info@yp-yourpartner.nl

Onze meest recente verhalen:

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?