Carrierekansen ook voor Lucas Vonk
Whisper Power Solar boot gesponsord door YP Your Partner met C.A.R.S Techniek 16.9

Whisper Power Solar Team; hemelvaart, snelbootvaart!

 

Op 27 en 28 mei (Hemelvaartsweekend 2022) staat het Whisper Power Solar Team voor de uitdaging om nóg sneller, nóg verder, nóg stiller en nóg zuiniger in Akkrum het Nederlands Kampioenschap zonnebootraces in de wacht te slepen. Corona heeft de afgelopen twee jaar een zwarte schaduw over de zonepanelen gegooid; er kon en mocht niet gevaren worden. Maar stil heeft het Whisper Power Solar Team geen moment gezeten. De tijd is nuttig besteed om de techniek te verbeteren en daarmee de kans te vergroten om de beker in ontvangst te nemen.

Laten we hopen dat de zon tijdens Hemelvaart voor extra energie zorgt. Want zonlicht is de enige variabele die het team niet in de hand heeft. De overige factoren gelukkig wel. De teamgeest en de techniek zijn beter dan ooit en beloven een prachtige strijd. Ook YP Your Partner heeft wederom een duit in het technische zakje gedaan. In materiële zin kan alles wat op het water gebeurt aan wal worden gecontroleerd. Onverhoopte verrassingen zijn nagenoeg uitgesloten.

YP Your Partner sponsort het Whisper Power Solar team met C.A.R.S techniek

Telemetrie van YP Your Partner is ook dit jaar een onmisbaar technisch onderdeel. En C.A.R.S is de slimme module waar het allemaal om draait. Iedere fractie van een seconde hebben de stuurlui aan wal op deze wijze inzicht in de prestaties aan boord. Alle onderdelen worden tijdens de race continue gemonitord. Iedere verrassing is uitgesloten. C.A.R.S signaleert de conditie op elk moment en kan zelfs preventief de alarmbellen laten rinkelen. Het professioneel finetunen zet het resultaat op scherp. Alle informatie kan in een split second met elkaar worden gedeeld. Zo wordt het hele team volledig betrokken bij de stuurmanskunsten aan boord.

Dankzij de support en sponsoring van YP Your Partner is het Whisper Power Solar team de concurrentie ook dit jaar weer een technische stap voor. Door volledige controle over het functioneren van alle apparatuur aan boord te hebben, kun je beter, sneller en duurzamer zijn dan de rest. Je komt er stukken verder mee en je kunt op alle niveaus de strijd winnen!

Dat geldt niet alleen voor snelle boten. Dat gaat op voor elk technisch productieproces. Laat YP Your Partner vrijblijvend een scan maken van de mogelijkheden die telemetrie u biedt. Dan bent u voortaan verzekerd van inzicht, overzicht en is uw bedrijf ook klaar voor de strijd.

 


Wat is C.A.R.S ?

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Bel +31512-589842 of mail naar info@yp-yourpartner.nl

Onze meest recente verhalen:

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?