YP 35 jaar
YP 35 jaar

YP Your Partner; al 35 jaar de tijd vooruit

Stel je eens voor: 1987. De eerste elektronische C.A.R.S module van YP Your Partner zag het levenslicht. Vanaf dat moment konden industriële processen, waar dan ook ter wereld, vanuit één locatie worden gecontroleerd. Telemetrie werd al snel een modisch toverwoord. De nieuwe techniek bespaarde voor het bedrijfsleven veel geld en zorgde ervoor dat machines en installaties beter en langer bleven functioneren. YP Your Partner was als innovator de tijd destijds al ver vooruit! En telemetrie was niet meer weg te denken.

We zijn nu 35 jaar later en zien met welke reuzestappen de tijd in technisch opzicht is vooruitgegaan. Versie 1.0 van 1987 heeft inmiddels een stamboom van acht generaties nakomelingen opgeleverd. Met stuk voor stuk slimmere, snellere, betere en completere opvolgers. C.A.R.S 8.0 is anno 2022 geëvalueerd tot een technisch hoogwaardig product dat een prominente plaats in de wereld van netwerk-connectivity heeft ingenomen. Een product dat zich met slimme maatwerksoftware volledig thuis voelt in de nieuwe wereld waar Internet of Things (IoT) de koers voor nu en de toekomst bepaald.

Maak gebruik van ons cadeau!

Ook in 2022 stopt deze ontwikkeling niet. Als we de trendwatchers mogen geloven (en waarom niet?) staan we pas aan het begin van de vierde maatschappelijke evolutie. Ook wel Revolutie genoemd, omdat digitaliserings- en automatiseringsprocessen de komende decennia pas echt goed op gang komen en de wereld grondig zullen veranderen. Het gebruik van (big)data is, wordt en blijft daarbij het meest waardevolle product om het tempo van de tijd bij te kunnen benen. Daar ligt een taak voor YP Your Partner. Niet alleen om bij te blijven, maar om mijlenver voorop te lopen… en de relaties (niet voor niet de partners genoemd) daarin mee te trekken.

Een gratis IoT scan. Zomaar en zonder enige verplichting

Wij willen onze verjaardag niet zonder slingers voorbij laten gaan. Daarom delen we als cadeau waardevolle kennis uit. Laat YP Your Partner naar de technologische processen in uw bedrijf kijken. Dat IoT-onderzoek doen we helemaal gratis. Het levert een bondig rapport op met aanbevelingen waarmee het analyseren van (big)data het resultaat van bedrijfsvoering direct positief kan beïnvloeden.

Het cadeau van ons verplicht u uiteraard tot niets. Maar mocht u tot uitvoering besluiten, besef dan dat er in 35 jaar heel veel op kostenniveau is gebeurd; het is er allemaal veel goedkoper, dus toegankelijker op geworden. Bovendien verdient u de implementatie in no-time terug. Daarna wordt het verdienen. Dag in dag uit. Ook dat rekenen we aan u voor.

Onze meest recente verhalen:

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?