YP Your Partner viert 30-jarig bestaan

Gisteren vierde YP Your Partner een mijlpaal: het 30-jarig bestaan van YP! In 1987 is Yde Prins begonnen als eenmansbedrijf met Y. Prins Engineering. Toen kon nog niemand vermoeden dat dertig jaar later YP Your Partner een belangrijke speler zou zijn in het monitoren en bedienen van wereldwijd verspreide machines en installaties.

YP Your Partner viert 30-jarig bestaan
Volgens Theun Prins, de huidige directeur en zoon van Yde Prins, is dat mede te danken aan de inzet van medewerkers. ,,Dertig jaar, een hele prestatie om bij stil te staan. Het bereiken van dertig jaar is iets wat je met elkaar doet. Jullie hebben dat mogelijk gemaakt, bedankt daarvoor!”

,,In september vieren we het met onze relaties, maar dit jubileum kunnen we niet aan ons voorbij laten gaan”, zegt Theun. Wieger Prins, geen bloedverwant, maar één van de medewerker die zich met ziel en zaligheid inzet voor het bedrijf vond dat ook. ,,Dertig jaar bereik je natuurlijk niet zomaar. Het is een familiebedrijf in hart en nieren en dat mag gevierd worden.”

Sommige medewerkers zijn al langer dan twintig jaar bij het familiebedrijf betrokken. Volgens Wieger spelen de kernwaarden van het bedrijf hierin een belangrijke rol. ,,We spelen altijd in op de toekomst, we hebben fantastische en maatschappelijk relevante projecten en we gaan voor koninklijk. Vandaar de naam ‘Prins’”, zegt Wieger met een knipoog.

,,Op naar de volgende dertig jaar!”