Klanttevredenheidsonderzoek YP 2020

Eind 2020 hebben wij een klanttevredenheidsonderzoek uitgezet met de titel “Met de billen bloot”.  Dit is de metafoor voor het kwetsbaar opstellen wat we feitelijk met dit onderzoek doen. Het is tevens een knipoog naar de sauna, een plek waar je letterlijk met de billen bloot gaat. Dit is ook een plek van rust en warmte. Elementen van comfort die wij ook met onze dienstbaarheid trachten te bereiken. Als blijk van waardering selecteerden we uit alle reacties een winnaar en beloonden deze met een saunategoedbon.

Uit 78 reacties hebben wij een mooi klanttevredenheidscijfer van gemiddeld een 8 mogen ontvangen. Voornamelijk onze service en dienstverlening worden geroemd met een 8,5. Een aantal citaten: “Je wordt altijd goed geholpen en vriendelijk en geduldig te woord gestaan”, “Als ik vragen heb, krijg ik snel antwoord. De samenwerking verloopt altijd goed door de korte lijnen”.

In 2021 blijven wij onze nieuwste web-based C.A.R.S optimaliseren en zorgen ervoor dat onze dienstverlening Your Partner waardig blijft.

Klanttevredenheidsonderzoek 2020 - YP Your Partner / C.A.R.S

Klanttevredenheidsonderzoek 2020 – YP Your Partner / C.A.R.S

Cookies op de website van YP Your Partner

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons privacy statement.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen